Vår värld har blivit kall… Om integration och om Sverigedemokraternas svarta bok.

ARBOGA, Demokrati och rättvisa, Främlingsfientlighet, Lokalt, POLITIK, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, VIKTIGT! Kommentera!

019 Klipp ur lokaltidningen idag. 020

021 Bärgslagsbladet/Arboga Tidning skriver om att stärka integrationen idag. 022

Nyhetschefen Andreas Nilsson skriver att ett trettiotal tillfrågade personer valde att inte besvara ”Dagens fråga” när den skulle handla om integration…
Bbl/AT och artikeln hittar du HÄR!

Vår värld har blivit kall. Eller har den kanske varit kall hela tiden fast det är först nu det blir så tydligt? Nu när Sverigedemokraterna intar kommunfullmäktige efter kommunfullmäktige på fler och fler platser i Sverige. Sverigedemokraterna som vill mörka sina rasistiska åsikter och sitt nazistiska ursprung.

Sverigedemokraterna som lyckas så bra med sin ”normalisering” att vi andra som inte vill ha ett främlingsfientligt samhälle blir ifrågasatta när vi opponerar oss.
Då är det VI som är intoleranta och fördomsfulla – då är det Sverigedemokraterna som ska skyddas och hållas om ryggen!
Då är det odemokratiskt att ifrågasätta – och vän kan plötsligt uppfattas som fiende. SD har lyckats…

Nazist i SD Ludvika SD som lyckats –  nazist in i kommunfullmäktige i Ludvika. Läs i DN HÄR!

I Surahammar. Nazister SD Surahammar Läs HÄR!

Nu även i bloggarens hemstad Arboga – läs HÄR i Dalarnas Tidningar om Sverigedemokraternas första namn till kommunfullmäktige i Arboga. Kastell Dalarnas Tidning skriver i en artikel för 10 månader sedan, citat:

”Relativt ny distriktsordförande är Torbjörn Kastell, en veteran som deltagit i flera valrörelser för SD i Dalarna, men som också bott på andra orter. Kastell har beklagat att SD uteslöt Patrik Ehn i Göteborg för hans kontakter med nynazister i Tyskland och sina ”ideologiskt avvikande åsikter”.

2002 deklarerade Kastell att partiet borde sträva efter att skapa ett samhälle där ”inga invandrare vill leva”.

HÄR finns mer om Torbjörn Kastell – tidningen Expo förra året.

Vissa Arbogabor tycker att det är häxjakt när invånare vill veta vad inröstade politiker i kommunfullmäktige i Arboga står för. Bloggaren kallar de demokrati och rättighet.

HÄR kan du läsa ett utdrag ur ”Sverigedemokraternas svarta bok” – och HÄRAdlibris kan du läsa mera och beställa boken. Citat Adlibris:
”De medverkande i Sverigedemokraternas svarta bok är forskare och journalister, samtliga experter på den högerextrema rörelsen. Skribenterna tecknar partiets historia från hakkorsen till blåsippan och en sak är säker: de bruna ränderna går aldrig ur.”

Den kyla som sveper in över Sverige och bloggarens egen hemstad är kuslig. Därför la bloggaren tjugo kronor i tiggerskans mugg intill ICA i Arboga idag och tjugo kronor till den dragspelande mannen vid Systembolagets port!

Tiggare

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.