Fler dumheter!

Feminism och jämställdhet, Kultur, Lokalt, POLITIK, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö Kommentera!

DUMT Fler dumheter av olika sorter levereras idag!

Vad tycker ni om det här? 034 - Kopia Ser det trevligt ut? Väcker kanske anstöt? Gravid kvinna?? Öldrickande man??

036 Fastighetstidningen har med bilden i ett av sina nummer. Det är nämligen en målning på ett hyreshus i Malmö033 Hu! säger bloggaren bara! Hu så hemskt! Bloggaren skulle absolut inte vilja ha något sådant målat på sin fastighet – än mindre få det som blickfång från kåken mitt emot!!

Så här kan man läsa om ”konstverket”: 035

Hemskt fast på annat sätt – och inte alls dumt – kan det vara att besöka Fotografiska i Stockholm och ta del av bilderna där. DN i söndags gjorde reklam för en ny utställning: 026 Anders Petersens foton kan man se på Fotografiska museet 5/9 – 16/11! Klicka HÄR för att komma till Fotografiska!

021 Moderna Museet i Stockholm visar också foton just nu! ”Ett sätt att leva”. 022 (Ur söndagens DN)
Klicka HÄR för att komma till Moderna Museet!

anders_petersen_Fotografiska Foton, bilder, som skakar om och får betraktaren att tänka till – det är inte dumt! Bild Moderna Museet

Väldigt dum är den här politiska reklamen! Jaga inte jägarna Moderaterna vill värna om jägarna! Inte om skogens alla djur! Och absolut inget värn för den här arten: 004 Moderaterna vill förmodligen utrota vargen helt eftersom den lever av bland annat just älg – ett djur som bara ska finnas till för jägare att fälla!! Jägare med älg – ÅH, så duktig jägare!! 🙁

När vi ändå är i gång! Jägare med björn Björnar är också kul att skjuta, för att inte tala om så macho!! 🙁

Nej, blåslampa på jägarna!! Värna djuren i den skog som är deras hem! 006 ”Våra Rovdjur” heter tidningen du får som medlem i Svenska Rovdjursföreningen. Från senaste numret är bilden på vargen som speglar sig i tjärnen ovan, tagen. Fotograf: Lars Pettersson och bilden är ett bidrag i Rovdjursföreningens tävling ”Vilda Blickar 2014”.
Klicka HÄR för att komma till Svenska Rovdjursföreningen!

Slutligen de här dumheterna!  Rosa glasögon 2 Rosa glasögon! 😀

Bloggaren kan konstatera att Gudrun Schyman och Feministiskt initiativ gjort det igen! Rosa glasögon Väckt uppmärksamhet och fått blickarna riktade till sig!
Mycket bättre den här gången än att bränna pengar, tycker bloggaren.

GrinigEn del är griniga över tilltaget och gör en jättestor affär av ett par pappersglasögon med häftmassa. Fånigt, tycker bloggaren, när det finns så mycket värre saker att uppröras över i valrörelsen! Det känns underbart att ett par harmlösa glasögon av papp tar fokus för en stund från mannen med offerkoftan! Huggen kofta I hans spår följer sådana här dumma –  nej för milt uttryck – vedervärdiga tilltag! 🙁 Domkyrkans dörr Porten till Västerås Domkyrka dagen efter att Svenskarnas Parti hållit torgmöte och kyrkklockorna ringt.

Rör inte min kompis

Mot nazism

Rasismen ska stoppas

 

 

 

Nu får det sannerligen vara slut på dumheterna!!

Skumpa är inte dumt! 😀 Bloggaren förbereder sig för de fyra F:n! Fantastiskt Fyrfaldigt Firad Födelsedag – i Fyra dagar dessutom!! 😉

Skumpa




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.