Myterna kring politiska partier

Allmänt, ARBOGA, Äldreomsorg, Främlingsfientlighet, Lokalt, POLITIK, Sverige & Världen, VIKTIGT! Kommentera!

Svårt att välja Hur ska man välja!? Vänster, höger eller rakt fram?

Kanske bara köra på som förut – för att slippa tänka? Snurig

Hjärntvättad Låta sig bli lite hjärntvättad?
Följa partipiskan? Partipiska

Eller stanna upp, ta in verkligheten och upptäcka myterna!?
Här är några sådana myter: 029(s) i Arboga säger sig ha idéer för ett bättre Sverige för alla. Hur ser dom idéerna ut, tro?

022 Så här!
”Vi sätter jobben först!”. Stämmer knappast. (s) har styrt i Arboga i nästan hundra år och kommunen har  ändå den högsta arbetslösheten i länet.
Enligt Magazin24 oktober 2013 låg siffran på 11,8 procent vilket kan jämföras med den genomsnittliga siffran för hela landet som är 8,5 procent.
Se Magazin24 HÄR!

”En skola i topp”! Stämmer inte heller. ”Ansvariga politiker och förvaltningen i Arboga kommun måste se till att de kommunala grundskolorna ger särskilt stöd till alla elever som bedöms behöva det för att klara målen i skolan”.
Det är Skolinspektionens kommentar till Arboga kommun i april 2014.
Läs alltsammans HÄR!
Många elever och föräldrar kan vittna om dessa brister som får fortsätta år efter år efter år. En stor tragedi och knappast ”en skola i topp”.

”Vi blir aldrig välfärdiga!” Stämmer möjligen med betoning på aldrig färdiga! Så här säger Stefan Arnoldsson (s) ordförande för den tunga Socialnämnden i Arboga: 020
”Du kan känna dig lugn och trygg med hemtjänsten”. Lugn och trygg!!??  Bloggaren är livrädd!!

Fler floskler utan substans: 024 och: 023
Bloggaren känner fler som allvarligt funderar på att försöka hitta privata alternativ när äldreomsorgen inte fungerar utan faktiskt är direkt farlig för de gamla och sjuka!

Bloggaren vet vad hon talar om. Hon har en flera sidor lång lista på incidenter och felaktigheter för en gammal, sjuk människa. Så allvarliga att man känner fara för den gamlas säkerhet. Trots påstötning efter påstötning händer ingenting. När då Socialdemokraterna i Arboga hoppas få fortsätta i samma hjulspår så blir man faktiskt livrädd! ”Du kan känna dig lugn och trygg med hemtjänsten”…!! Livrädd

Bloggaren tycker att var och en ska tänka till ordentligt! Hur har det sett ut de senaste åren i Arboga? Har det blivit bättre? Finns det indikationer på att de hittills styrande har nytänkande, kreativa och humana förslag för framtiden? Om inte – ge andra partier chansen!

Nolltolerans På tal om partier som INTE bör få någon chans – Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, kommer till Arboga idag.
Många invånare i kommunen kommer att visa sitt motstånd mot partiets främlingsfientlighet genom att i protest vända ryggen mot talaren. Jimmie tidigare i Arboga Precis så som det gjordes då han var här i maj månad. (Foto: Magazin24)

Denna tysta, fredliga protest har fått en del kända Arbogabor att reagera med bestörtning. De tycker att det är synd om Jimmie och talar om vuxenmobbing.
Sanslöst! Ekroth med järnrör De tysta ryggarna är väl ingenting mot könsord och järnrör som SD står för! SD och järnrör

Självklart ska människor få protestera mot ett främlingsfientligt parti med rötter i nazismen. Ett parti som drar med sig ännu värre partier – bland annat det nazistiska Svenskarnas Parti.

För att återgå till kommunen och den icke fungerande äldreomsorgen så hittade bloggaren just den här broschyren hos en gammal, sjuk människa – utdelad av personalen… Svenskarnas parti reklam mamma fick av hemtjänsten! Varför man bör välja Svenskarnas parti…

Snurig

Livrädd

Över till något helt annat! Vet ni vad detta är: Grågrus

Jo, effekter av det här: 047 Pelarna under järnvägsbron utefter Stureleden i Arboga ska repareras. 048 Vägen är avstängd här och bloggaren m fl får tar sig en svängom runt Arboga för att nå dit man ska.

Avslutar med fagra höstbilder så här den 2 september! 003
Nu mognar äpplena! 002
Och ett och annat plommon! 🙂 008

Ta tillvara solskenet! Ta också tillvara din möjlighet att påverka genom att rösta i valet! Tycker du att allt är toppen som det är – så fortsätt så. Tycker du annorlunda så rösta annorlunda!

001

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.