Söndag – predikan om katter, nazister och djurvänlighet! Bland annat…

Bröderna katt och Vilda Wilma, Dagens predikan, Främlingsfientlighet, Lokalt, POLITIK, Sverige & Världen, VIKTIGT! Kommentera!

008 Söndag, predikan och sista dagen i augusti månad för året 2014.

Augusti är en sommarmånad men visst märks det att hösten är på väg. Löven börjar bli röda

Lugnet är nu återställt hemma hos bloggaren!  Curry var efterlyst och tack vare Magazin24 och annonsen i onsdags så kunde katten återbördas till hemmets lugna vrå idag på morgonen!  🙂

Nyss såg det ut så här: 015 Wilma och Felix – bara… Men nu är trean tillbaka! 😀
CURRY!!!!!! Flera tips Curry hittad!! 31 aug 2014 fick bloggaren Curry på väg hem 31 aug 2014 att leta på rätt ställe! Curry äter igen! 31 aug 2014 Hurra! Hemma igen! Stor lycka! 🙂

Mindre lugnt var det i Stockholm igår… Demonstration Dottern var också med där i Kungsträdgården för att demonstrera mot Svenskarnas parti!

Bloggaren tycker att det är helt sanslöst att ett nazistparti kan få tillstånd att marschera i Stockholm!! Hatbrott är åtalbart – d v s lagen tillåter inte brott av typen, citat: ” att kränka en person, en folkgrupp eller en annan sådan grupp av personer på grund av ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse, sexuell läggning eller annan liknande omständighet. (Ur brottsbalken).

HUR KAN DET DÅ VARA MÖJLIGT ATT ORGANISERADE  RASISTISKA GRUPPER TILLÅTS DEMONSTRERA OCH SKRIKA NAZISTISKA SLAGORD SAMT BÄRA NAZIEMBLEM!!??  AntinazismBloggaren skäms över Sverige!! Och det är det fler som gör! ”Tung kritik mot svensk hållning kring nazidemonstrationer”, skriver Aftonbladet idag. ”Organiserad rasism ska förbjudas” och ”Nu ska FN granska Sverige”, skriver Peter Nobel, jur dr, f d generalsekreterare i Svenska Röda Korset. Läs hela hans väldigt bra inlägg HÄR!  Peter Nobel
FN-kritik mot svensk rasistprogaganda”, skriver Sydsvenskan!

Bloggaren har protesterat till justitieminister Beatrice Ask och till Stockholms polismyndighet som gett demonstrationstillstånd. Kommer det svar – får ni läsa det här på bloggen!

Antinazism

Världen kan verka ond men samarbetar vi alla goda så kan vi få till en ljusare, varmare, vänligare värld! Förutom medmänsklighet så är djurrätt något att ta tag i också!
Bloggaren fick en sådan här fin dekal här om dagen: 046 Hon hade skrivit på en lista för att få bort utnyttjande av djur på turistorter och fick därför dekalen att fästa på resväskan.
Protestera du också! HÄR på World Animal Protection! Eller HÄR hos Djurens Rätt! Ledset lejon i bur

003 Ägg från fria höns är för bloggaren självklart! Liksom att mata småfåglarna om vintern. Den här söta fröautomaten kunde bloggaren bara inte motstå! 002 Finns för 129 kr på Lantmännen/Granngården!

Valet närmar sig – bara två veckor kvar idag!! För bloggaren är den lokala äldreomsorgen i fokus och något måste göras! Därför går självklart en röst till oppositionen! Så här får det inte fortsätta längre!
På tal om äldreomsorg – dagens Bard i DN! 017

Njut solskenssöndagen! Simma lugnt!

009

 

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.