Idag börjar det!!

Bröderna katt och Vilda Wilma, Demokrati och rättvisa, Feminism och jämställdhet, Främlingsfientlighet, Lokalt, POLITIK, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, VIKTIGT! Kommentera!

MegafonHALLÅ!!!
IDAG BÖRJAR DET!!! Rösta redan idag

FörtidsröstaIdag, onsdag 27 augusti, startar möjligheten att förtidsrösta! Vill du veta var just du kan rösta i förväg – gå in på Valmyndighetens hemsida HÄR! Valmyndigheten

Fundera på hur du vill rösta! Vad är viktigast för dig? Vilket parti du tror infriar dina önskningar för framtiden? Hur du tycker det fungerar såväl på riksplanet som lokalt – det kan skilja oerhört mycket. Rösta olika!!

Rösta Klaga inte”If you don´t vote you lose the right to complain”
”Om du inte röstar förlorar du rättigheten att klaga!”

Mycket bra uttryckt, tycker bloggaren!
Tycker du regeringen varit skräp – rösta bort dom! Tycker du att de styrande politikerna lokalt inte lyssnar, inte bryr sig – byt ut dom!

Bloggaren tror att många borde rösta en färg till riksdagen men en annan hemmavid. Politiska partier att rösta på Kanske du är trött på blåa Reinfeldt men även på dina egna röda!? Gör något åt saken! Gör din röst hörd!

Det finns fler partier att lägga rösten på – här är ett par som ligger bloggaren varmt om hjärtat: FiFi – Feministiskt initiativ – som i riksdagen kan bli en blåslampa i röven på partier när jämställdhetsarbetet går för långsamt!
Klicka HÄR för Fi!

Djurens Parti Djurens Parti – ett nytt parti som vill ge sin röst till de som absolut ingen har – djuren! HÄR hittar du DP!

Tycker någon att bloggaren har glömt ett parti så är det helt avsiktligt!
Här ur lokalbladet för en tid sedan: 003 Det bloggaren markerat med frågetecken: 004 Att ta emot flyktingar, människor som flyr från krig, våld och död är ett direkt hot mot den svenska välfärden, skriver partiet.
Fy tusan, säger bloggaren bara och kräks nästan! Vi i Sverige har det så fruktansvärt bra och det är självklart att vi ska dela med oss! Bjuda in och hjälpa våra medmänniskor!
005 Så här tycker bloggaren om budskapet: 006

Tänk med hjärtat, fundera på hur de som flyr, invandrar, verkligen har det? Hur lätt är det att ge upp allt? Hur kan det kännas att förlora allt man äger – hus, hem, familj och vänner – för att fly till ett helt främmande land?

Flyktingar ”Walk a mile in my shoes”! Gå en mil i mina skor! flyktingläger Snacka sen inte främlingsfientligt om din egen trygga välfärd!! 🙁

Rösta i vallokal   Megafon 3 RÖSTA! RÖSTA REDAN IDAG!! Megafon 2     Din röst räknas

En röst som bloggaren gärna skulle vilja höra är den som berättar var katten Curry har tagit vägen… Matvraket Curry Fredrik KlevenhausMagazin24 har lovat att en annons ska finnas i dagens tidning. Det hoppas bloggaren på och hoppas också att annonsen ger resultat! Tack Fredrik!

Curry

 

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.