This is a man’s world!

Dagens predikan, Feminism och jämställdhet, Lokalt, mänskligt, POLITIK, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, VIKTIGT! Kommentera!

Dagens predikan handlar om män, män,män…

Se bara! Ukraina !!! Ukraina 2 !!! Män !!! Män män män !!! Isis 2 !!! Isis !!! Gaza 2 !!! Gaza

Vad är det för fel på män?? Överallt poppar det upp krig, våldtäkt och död! Bilderna ovan är bara en litet urval av alla platser på jorden – Ukraina, Irak och Gaza. Och det är män, män, män överallt! Vad är det för fel på män?? 🙁

Nu klagar säkert svenska män på att bli kollektivt kritiserade, hopklumpade med ”dumma män” – och javisst, det finns massor av bra män också – bloggaren är själv mor till två stycken.

Men man kan undra hur det skulle sett ut här på jorden om kvinnor hade haft makten? Kvinnliga ledare

SONY DSC Det hade förmodligen blivit betydligt mindre av krig. Kvinnor kvinnor Möjligen hade besluten tagit längre tid, utvecklingen gått lite saktare eftersom kvinnor gärna diskuterar och försöker komma överens snarare än att peka med hela handen och beordra. Men det hade förmodligen blivit en tryggare och varmare värld, mer genomtänkta beslut och medmänskligare!

James Brown James Brown sjunger ”- This is a man’s world, this is a man’s world. But it wouldn’t be nothing, nothing without a woman or a girl.”

Susanne i Fi från Internet Därför känns det fantastiskt att det parti som bloggaren var med att starta går så bra nu! Feministiskt initiativ är numera representerade i EU och kan komma in i riksdagen efter valet i september.
Fi behövs för att få till förändring, fungera som blåslampa på övriga partier förutom bloggarens eget parti numera – Mp i Pride Miljöpartiet som är det bästa alternativet vad gäller alla politiska frågor, sagt av subjektiv bloggare! 😉

– This is a man’s world, this is a man’s world. But it wouldn’t be nothing, nothing without a woman or a girl…

Styre

Bilden ovan är tagen från hemsidan HÄR!

Moln, katter och Göteborg utlovades igår men dagens predikan handlar om så mycket viktigare saker att det nämnda kommer imorgon istället.

Dagens predikan måste bli: Gråtande krigare Män besinna er! Män tänk till – jämställdhet och feminism i handling, inte bara som läpparnas bekännelse!
Befrielsen är nära Kvinnor – sluta aldrig kämpa för era självklara rättigheter som människor!
!

Mp feminist pin




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.