Gifte du dig med fel person?

Bröderna katt och Vilda Wilma, Kärlek, Lokalt, Sverige & Världen Kommentera!

Driver dagg Efter att ha förtrollat sig bort i drömsk bondromantik en eftermiddag i juli kastas man raskt tillbaka till verkligheten när man läser Ann Heberleins artikel i förra söndagens DN. 012
Du begick förmodligen ett stort misstag när du sa JA den där gången i kyrkan eller på rådhuset! Ann Heberlein konstaterar att – ”Vi gifter oss helt enkelt med fel person”.

013 Förblindade av galen kärlek grottar vi ner oss i motpartens förflutna – jämför favoritmat, musikintressen och annat ovidkommande när vi egentligen borde ställa frågan: ”- På vilket sätt är du galen?”

”Vi är alla störda på ett eller annat sätt och det gäller att hitta en person med en typ av galenskap vi kan leva med”, citat artikeln.

Kanske har hon rätt, Ann Heberlein? Statistiken talar sitt tydliga språk: ”Förra året slutade 25 100 äktenskap i skilsmässa. Det är den högsta siffran sedan 1975.”

Har du gift dig till rätt galenskap? Ja, man kan undra. Det slipper bloggaren tack och lov tänka på. Galenskapen är över.
Hela Ann Heberleins artikel om galna äktenskap hittar du HÄR!

014
Galet eller inte – den här skylten tyckte Jan-David och även bloggaren var bra! 023

På tal om tama djur – eller vilda? Så här tycker Vilda Wilma att den rätta sovplatsen en het sommardag ser ut: 003 Den vassa dörrmattan!? Katten är förmodligen fakir…

005 Temperaturen igår eftermiddag… Nu på morgonen är det härliga 14 grader och bloggaren vädrar korsdrag. Men snart är det dags att bomma igen och stänga inne den lilla svalka man fått till inomhus. Phu… Svettig sol

006

Vi ses igen imorgon. Då blir det fler klipp ur DN! Klipp Om den lilla sega staden Arboga016

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.