Ska du rösta på DP i höst?

Dagens predikan, Demokrati och rättvisa, Feminism och jämställdhet, Lokalt, Mat och Dryck, Miljö, Natur, POLITIK, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö, VIKTIGT! Kommentera!

Rösta Vilket parti får din röst den 14 september?
Dagens predikan handlar om ideologier.
Gröna vågen på 70-talet skapade nya gröna partier runt om i Europa och 1981 bildades Miljöpartiet i Sverige. Fokus på klimatfrågor och miljö – nog så viktigt!

Feministiskt initiativ Fi – kom 2005 för att göra kvinnors röster mer hörda och få till en jämställdhet värd namnet.

2006 bildades Piratpartiet ”Partiet står för personlig integritet, fri kultur och begränsning av upphovsrätt och patent” – läser jag på Wikipedia. Det handlar om nätet – datorer och annat.

Uppstickare som sätter fingret på viktiga frågor som de gängse partierna tar alltför lättsinnigt på.

Nu är det dags igen! 004
Känner ni inte till loggan? Den står för Djurens parti!

Så här kan man läsa på Djurens partis hemsida, citat:
”Varje år slaktas drygt 85 miljoner djur i Sverige för att bli kött. De svenska lantbruksdjuren lever ofta under mycket hårda förhållanden. Enligt den svenska djurskyddslagen ska alla djur skyddas från onödigt lidande och ha rätt att bete sig naturligt. Idag finns det få spår av djurskyddslagen inom livsmedelsindustrin- eller i andra miljöer såsom pälsindustrin eller forskning.” Läs mera HÄR!

Bloggaren prenumererar på den här tidningen: 007
I det senaste numret kan man läsa om just Djurens parti! 002 Bloggaren håller med om att det är dags att också sätta djurvärn i fokus! Göra djurrättslagar till mer än en skrivbordsprodukt sällan använd. Sätta stopp för kryphålen som gör att djurhållare kommer undan!

Övergiven kattunge - Djurens parti Förutom frågor om försöksdjur, cirkusar, djurtransporter, slakt och mycket mera – skriver DP bland annat att i Sverige räknar man med att det finns 50 – 100 000 övergivna katter!

Djurens parti tar djurens parti! Läs mer om Djurens parti HÄR!
Vill du beställa valsedlar! Sänd e-post till info@djurensparti.se

I tidningen VEGO finns också det här: 005 Om organisationen ”Köttfri måndag”! Att inte äta kött en dag i veckan borde knappast vara särskilt jobbigt. En dag kan bli flera dagar. I tidningen finns massor av härliga vegetariska recept!

En ersättningsguide att klippa ur finns också: 008 Hur du ersätter till exempel smör, mjölk, grädde och ägg i matlagning och bakverk.
Läs mera om tidningen VEGO HÄR! Du kan beställa lösnummer eller en prenumeration!

Sverige är ett härligt demokratiskt land där ideologier kan sticka upp och bilda partier! Vilket parti får din röst i september?

Blågula smultron

Närmiljö! 018 Till sist lite från bloggarens egen: 015

I allt det grå och nötta kan något annat sticka upp! 010

En röd ros! 012 Så vacker att värna. 014

016 Penséer bara på våren – varför då? De blommar ju hela sommaren ända till hösten! 🙂 017

Söndagens predikan om ideologier är slut. Vad är viktigast i livet för dig? Vilket parti får din röst? Tänk till ordentligt – du har en enda chans den 14 september.

020

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.