Svar från piraterna! Och Arboga – plats för inspiration: När?? Dessutom – akta dig för att bli gammal – eller gör något åt det!

ARBOGA, Äldreomsorg, Lokalt, POLITIK, Sverige & Världen Kommentera!

Pirat 3 Piraterna har hört av sig! Det gick snabbt! 🙂

Detta med anledning av bloggen igår om flaggan som vajar i Arboga: Piratflagga i Arboga Blogg 30 juni 2014 Här kommer svaret, som utlovat var!

”Hej Susanne!
Vad roligt att du uppmärksammat våra flaggor. Kreativa gissningar också men tyvärr stämmer ingen av dem. Vi står alltså inte bakom varken Piratpartiet eller The Pirate Bay. Roligt däremot att vi verkar gilla samma symbol, även vi på HiQ har kört piratflaggan i många, många år. HiQ gillar att sticka ut och vara lite knasiga, i en annars ganska likriktad bransch (IT). Och mod och humor är väldigt viktigt för oss – att våga göra det oväntade.
Vi brukar tycka att det här citatet sammanfattar det hela ganska bra:
”Always be yourself. Unless you can be a pirate, then always be a pirate”

Hoppas du är nöjd med svaret, och ha en riktigt trevlig sommar!

Vänliga hälsningar,
Vännerna på HiQ

Happy Jolly Roger

Så då var den utsikten från Arboga Station löst! Värre är det med vyerna runt själva stationsbyggnaden… Den 16 november förra året fanns de här bilderna med i bloggen: Arboga station 16 nov 2014 Arboga Station. Arboga stationshus 16 nov 2014 Nästan 8 månader (!) senare ser det likadant ut…

Här kommer något nytt 8 månader senare ”Här kommer något nytt” – står det på en av de affischer som klistrat på rutorna till tomma lokalen som ”välkomnar” resenärer till Arboga.

Arboga plats för inspiration  Är det nu man kan prata om ”mycket snack och lite verkstad”? Bla bla bla

Idé I dagens Arboga Tidning finns nytt hopp – eller? 004

005 Suck… Man kan bara hoppas att de utsocknes studenterna med fräscha ögon och verklig inspiration tas på allvar och att något görs!
(Göran Dahlén är näringslivschef i Arboga, bloggarens anm.)

Hopp? Finns det vad gäller hemtjänsten i Arboga? 003 F-n tro’t…

Hemskt Hemtjänst Margit i tidningen berättar om sin oro och hon är inte den enda!
Hemtjänsten i Arboga har av någon märklig anledning bytt områden för nästan samtliga i sin personal. Det betyder att ”brukarna” måste lära sig nya ansikten och personalen nya rutiner. Varför?? Ja, det har i alla fall inte bloggaren fått något vettig svar på trots upprepade försök.
Hemskt är det i alla fall för gamla och sjuka som ska behöva oroa sig över sådant när de förmodligen har mycket annat som tynger dem!

Man får akta sig för att bli gammal och sjuk! Eller se till att göra något åt det! Det stundar ett val!
Mp Arboga Så här säger till exempel Miljöpartiet i Arboga som idag tillhör oppositionen:
”Vi vill ha en trygghet för brukarna av hemtjänst i att färre olika personer besöker dem – det är en av många frågor vi tar upp i vår valplattform. 14 olika personer på 14 dagar är inte rimligt.”

Klicka HÄR för att läsa mer om äldrepolitiken på Miljöpartiets hemsida!

Inspirerande eller inte? Konstig konst Saras hus strax utanför Arboga har i alla fall blivit en riktig snackis på nätet! Bloggaren vet inte hur det är i Saras fall men att pimpa hus på alla möjliga, och omöjliga (!) sätt har blivit inne när kåken ska säljas.
HÄR kan du se ett annat sådant pimpat hus! Pimpat hus Bloggaren tror nästan inte att det är sant!! Men men, smaken är som baken…

Det här huset ligger i Degerfors och bloggaren tycker i alla fall att sjön i närheten är fin…

Sjön var fin




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.