100 000 kronor! Och en ruin mindre. Sen vila…

ARBOGA, Bröderna katt och Vilda Wilma, Natur, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö, VIKTIGT! Kommentera!

VilaIdag fortsätter bloggaren att vila. Stilla sig. Finna ro. Kontemplation…

Några små bilder kommer dock här.

Vy från Arboga – finn fem fel – eller i alla fall ett! 😀 003 Och inte ett fel utan ett rätt! 😉

Bilden är tagen i korsningen Tulegatan/Vasagatan och svaret är: 004 Den anskrämliga före detta kiosken är borta! Hurra! Hur många år tog det?? Alltför många helt klart, men nu är ruinen väck! Tack för det! Inte en dag för tidigt.

013 ”Våra rovdjur” får bloggaren i sin brevlåda eftersom hon är medlem i Svenska Rovdjursföreningen. På framsidan av tidningen tas hotet mot lodjur upp.
VARGTJUT Inne i tidningen finns denna artikel, skriven av Lina Ricklund som faktiskt är Arbogabo! 015 Vargtiken från Junsele, som kommit att kallas Susi, är försvunnen. 🙁

016 En belöningen på upp till 100 000 kronor är utlyst till den eller de som kan komma med information om vargtiken och hennes partner! Döda eller levande, förhoppningsvis det sistnämnda!

VARGTJUT Så man kan hoppas att samvetsömma gör allt för att leverera information och att de mindre nogräknade lockas av pengarna…
Läs mera HÄR om belöningen! VARGTJUT

Varg Sv Rovdjursf För att gå med i Svenska Rovdjursföreningen – klicka HÄR! Lodjur Sv Rovdjursför

Bloggaren har sitt eget lilla lodjur hemma. Här slumrar hon skönt under buskaget! 009 Slumra och vila tänker bloggaren också göra nu. Vi ses.

 

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.