Göteborgs nya vandrarhem! Ett besök!

Kultur, Lokalt, Mat och Dryck, Natur, Nyheter, Personligt!, Resor, Sverige & Världen Kommentera!

Mor Sista söndagen i maj är det alla mödrars egen dag. Så ock bloggarens! 🙂

Den dagen firades i Göteborg tillsammans med en av sönerna. Han bjöd bland annat på indisk restaurang! 063 Mycket gott och ännu bättre blev det för det var nära ”hem”!
Husen mitt emot restaurangen är de här: 076 Svenska Turistföreningens nya vandrarhem – Göteborg City! 075 Bloggaren som är medlem i STF hade fått ett medlemserbjudande som inte gick att tacka nej till! 🙂 Så här såg bloggarens rum ut: 031 Utsikten? Så där… fast centralt! 057 Tar man till vänster här nere och går runt hörnet så finns många butiker och går man sen förbi Brunnsparken så är man strax i Nordstan. Åt andra hållet – kommer man snabbt till Göteborgs Central!
Alla rum i vandrarhemmet har toalett och dusch! 034
Och TV! 043

Litet men rum för allt! 036 Istället för garderob fanns dessa smidiga ”krokar”! 065 Ett nätfack med påsar för sopor. Städning ingick förstås.

059 Frukost ingick också! Det var en rejäl frukostbuffé värdig ett hotell! 058 Äggröra och bacon!

På Mors Dag var det fullt med folk till frukost. 061 Egentligen en liten frukostmatsal med så välplanerat att allt fick rum och det var lätt att få plats för många. 067

047 Sköna sängar! Tid för läsning en stund innan John Blund hälsade på! 053 Heter tidningen EGO? Nej, VEGO ska det vara! En ny mattidning med vegetariska recept! Klicka HÄR för att komma till VEGO!

Verkar ett besök i Göteborg lockande – och ett boende på vandrarhemmet Göteborg City!? Passa på då!!
Till och med 22 juni gäller premiärpriser! 695 kr för ett enkelrum (precis som bloggarens) – och 745 kr om du inte är medlem i Svenska Turistföreningen. Dubbelrum kostar 895 kr och då sover två personer till priset av en!
Gäller alltså t o m 22/6! Läs HÄR!

Klicka HÄR för att komma till STF:s vandrarhem Göteborg City! Adressen är Drottninggatan 63-65.

Innan tågresan hem efter Mors-dag-firandet – en stor cappuccino på Centralen! 079 På centralstationen fann bloggaren den här skulpturen: 077 Ovanpå satt denna skylt: 078 ”Weeping girls” av Laura Ford är del av ett konstverk. Skylten nämner samarbete med Pilane SkulpturparkTjörn – och om den kan du läsa HÄR!

Mer om Laura Ford och hennes ”gråtande flickor” hittar du HÄR!

Gråtande flicka 2

Imorgon blir det en kort, speciell och personlig blogg och därefter ett par dagars uppehåll. Anledningen kan ses i morgondagens blogg. Här en bild på kastanjeblommor som med sina ljus lyser upp bloggarens gård: Carl-Johans kastanj blommar idag 2 juni 2014 Vi ses imorgon!




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.