Om bröd… Resan gör ett hopp!

ARBOGA, Caféer och matställen, Lokalt, Nyheter, Sverige & Världen Kommentera!

Konditori tecknatPå grund av lite tidsbrist gör resan ett hopp. Berättelsen om resan till Aidensfield, del 6, kommer om ett par dagar, förmodligen fredag.

Idag handlar det om bröd! Kakor Där uttrycket ”Den enes död, den andres bröd” kan passa in. För igår hade Arboga Tidning den här artikeln införd: 053 Det är Café Stadsgården som tyvärr försatts i konkurs.
”– Det är svårt att säga varför det blivit så, det har gått lite upp och lite ner. Det finns många likartade inriktningar på caféer här i stan att det inte bär sig för alla”, citat ur tidningen från ägaren.

Ja, kanske är det inte helt oväntat. Arboga verkar ha blivit caféernas stad numro ett, av någon anledning. Bloggen har tidigare tagit upp det stora antalet caféer i en liten stad.

Så den enes död, den andres bröd kanske – för så här ser Bbl/AT:s förstasida ut idag! 054 Café Två SkatorAhllöfsgatan i Arboga tar plats i ansedda ”The White Guide”! Guiden som listar Sveriges bästa restauranger, barer och caféer!

Att allt kaffebröd bakas på plats – med närproducerade och ekologiska råvaror – blev biljetten in i The White guide! Tillsammans med ägarnas kärlek och passion för jobbet, kan man anta. 🙂

055 STORT GRATTIS till Helena och Helen med personal!
Artikeln i Arboga Tidning hittar ni HÄR!

Skathussept2012
HÄR hittar ni Två Skators hemsida!

Ett ljus för Samuel och familjen Tyvärr nås vi av en annan och sorglig nyhet idag också via den lokala tidningen – länk HÄR. 056 En ung man, bördig från Arboga, har avlidit i en tragisk olycka i Nepal. Bloggarens tankar går till hans lilla familj, hans föräldrar och övrig släkt, vänner och arbetskamrater. Till Samuel
Vila i frid Samuel.

Livet är så kort och du vet aldrig när just din utmätta tid är ute…
Var rädd om dig och livet!

009

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.