Storm i ett påskmustglas – när det är orkan på andra ställen.

Arbete och rättvisa, ARBOGA, Brott och straff, Lokalt, Mat och Dryck, POLITIK, Religion, Sverige & Världen Kommentera!

Storm i ett påskmustglasStorm i ett påskmustglas!
Så tycker bloggaren om gnället över ICA:s reklamfilm just nu. Tvärtom tycker bloggaren att människor som ser filmsnutten faktiskt kan få sig en tankeställare om varför påsken egentligen firas!
Kanske är det dags att förfasa sig också över COOPs reklam!? ”Påsken firas för att Jesus åt en massa godis för tusen år sen”.
Lite löjets skimmer över dessa ”stormar” tycker bloggaren när det finns orkaner att rasa över på andra håll. Burhöns i påsktider till exempel! Köp INTE ägg från höns i bur! Ansträng dig för att köpa ägg från hönor som haft det bra och lever ett naturligt liv!

Det här borde man förfasa sig över istället! 006 Dagens Arboga Tidning! Fruktansvärda nyheter över hur unga människor beter sig i vår lilla stad! 007

Vad är det som händer? Hur kan människor bli så ondskefulla? Är det inte så att det hela kan ha viss grund i en allt mer försämrad skola? Alla besparingar som ska se på bekostnad av vård och omsorg! Det måste bli ett stopp på detta!

Sen kan man undra om Håkan Juholt är rätt person att få till en förändring… Juholt ska vinna valet Annons ur Bbl/AT idag.

GRÖNT är skönt tycker bloggaren i alla lägen! 013 Såväl ute på trappan – som inne på köksbordet! Vitsippor och blåsippor

När bloggaren städat och stökat klart igår intogs ett glas porter! 004 Fast man kanske ska se upp med detta dricka om man ser till namnet… 😀 002
Till portern togs en knäcka! Knäcka med potatis och kaviar Supergott! Skivad kokt potatis med Kalles kaviar! 🙂

Bloggaren hoppas få se mer av de här bilarna i framtiden! 005 Fast i förebyggande syfte då…

Påskkort kommer sällan i lådan numera men ETT dök upp igår till stor glädje! 010 Tack för det Reidun!

Ikväll startar vi kvasten! Ses imorgon igen! 😉

skartorsdagen

 

 

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.