Passionsveckan – vilken passion har du?

ARBOGA, BÖCKER jag läst, Caféer och matställen, Lokalt, Personligt!, Resor, Sverige & Världen, Västra Mälardalen Kommentera!

TörnekronaPassionsveckan är inne!

När man söker på ordet ”passion” via Google så hittar man sådant här: Passion Men – det är inte det som menas med passion i passionsveckan utan om Jesu lidande och död. Jesu lidande och död

Påsk på trappan Ni får göra som ni vill med er passion denna vecka – bloggaren har inga åsikter – däremot en egen passionerad lidelse och glöd för att välkomna sina barn hem till påsk!
Passion för lycka En passion för att åstadkomma så mycket glädje, lycka och kärlek som det bara är möjligt. Den passionen är det ultimata för bloggaren denna passionsvecka.

Annan lidelse kan gälla resor. Passionen att vidga sina vyer. För de som vill se mer av Västra Mälardalen, det vill säga Köping, Arboga och Kungsör (KAK), finns nu denna turistbroschyr ute! 038

041 Bloggaren tycker dock att bildvalet i broschyren har mer att önska. 039 Mer av Medeltidsdagarna i Arboga till exempel! Ett gigantiskt och mycket populärt evenemang i augusti månad varje år.
Mer bilder på uppskattade kaféer också! Bloggaren hittar heller ingen bild på det mycket omtyckta Två Skator i centrala Arboga. Och det finns fler!
Bloggaren vet inte vad Köpingsborna och Kungsörarna tycker? Är era hemorter uppvisade på bästa och mest lockande sätt i broschyren?

I broschyren kan man också hitta matställen och nattlogi! 040

Passionerade turister kan söka mer information till exempel på Arboga Turistbyrå – se HÄR!

Har man passion för litteratur så finns mycket att välja på. Bloggaren blev överlycklig när Böckernas Klubbs medlemstidning kom igår: Torgny Lindgrens nya
Torgny Lindgren har gett ut ännu en bok! Bloggaren är passionerat förtjust i Lindgrens böcker!
Klingsor Läs mer om ”Klingsor” –  en särling från Västerbotten som lär sig måla stilleben per korrespondens, till exempel på Bokus HÄR!

Bloggaren har en annan passion – fotografering! Igår blänkte solnedgången i grannhusets fönster – en signal till bloggaren att ge sig ut med kameran!
Här är bilderna! 007 Himmel! Vilken himmel.

012 Dramatisk!

014 Mörk röd
– och snart borta… 016

002 Blombuketten idag föräras minnet av en mycket älskad hund som var född på Olivia, 15 april, för 49 år sedan. Raja, en strävhårig foxterrier!

RajaÄlskade Lillrajen! <3

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.