Mera bruk i baljan boys!

ARBOGA, Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Mat och Dryck, Miljö, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, Västra Mälardalen Kommentera!

027 ”Mera bruk i baljan boys”, skaldade Ulf Peder Olrog på sin tid. Det kom bloggaren lite långsökt att tänka på vad gäller tidskriften Cirkulera och gårdagens blogg om bland annat Återbruket i Arboga.

028 Cirkulera är en mycket bra skrift som kommer gratis till alla hushåll i regionen och bloggaren rekommenderar alla att ta del av den.

I senaste numret fick bloggaren upp ögonen för den ekologiska mötesplatsen Saluhallen Slakteriet i Västerås! 1700 kvadratmeter handelsyta för ekologiskt odlade och närproducerade livsmedel! Underbart!
Bloggaren ska vid tillfälle göra ett besök där. Hitta dit gör du genom att klicka HÄR!

029 ”Våga fråga” – om allt vad gäller sophantering m m finns i tidskriften Cirkulera.

Klädbytardagar i Västerås! Jättebra! 031 Bloggaren minns med glädje när Socialdemokraterna i Arboga anordnade klädbytardagar. Det är flera år sen men folk köade för att komma åt fina, billiga kläder framför allt till barn. Så synd att det inte finns längre. Kanske Västerås kan inspirera andra orter i Västra Mälardalen!

032Cirkulera – hittar du HÄR!
Återbruket i Arboga – hittar du HÄR!

På tal om att hjälpas åt så besökte bloggaren sin fars grav här om dagen. En bukett vackra gula rosor fick pryda denna gång. Pappas grav Rosorna hade en speciell märkning: 003 Så här stod det på baksidan: 004 Bloggarens rosor och det lilla armbandet kom från stammen Turkana i Afrika! 002

Annan hjälpverksamhet med ömsesidig glädje hittade bloggaren på ”The Animal Rescue Site”! 468x250petition_140331150943 Små barn tränar sig att läsa genom att läsa för hemlösa katter på katthem! Läs mera HÄR! 

Vilken fin idé!

Tänk vänligt – miljövänligt och människovänligt – för att inte tala om djurvänligt! Mera bruk i baljan boys – vad gäller vänlighet och omtänksamhet!

Borde kanske de här två ta till sig lite mer! 😉

Felix och Wilma i närkamp april 2013

Ses imorrn! 🙂




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.