Skäms Arboga!!

ARBOGA, Brott och straff, Demokrati och rättvisa, Lokalt, SKOLAN, Sverige & Världen Kommentera!

Tejpad mun Bloggaren skäms över sin hemstad Arboga!

003 Dagens Arboga Tidning skriver att läraren i Arboga som tejpade igen munnarna på sina elever nu har sagt upp sig. Halva sidan täcks sedan av nästan enbart positiva kommentarer om läraren!!  ??? 004

Vad  är det för folk som tycker det är positivt med lärare som går över gränsen? Ska Arboga åter bli riksrubriker i kvällsblaskorna!?
Tidigare för mord, droger, främlingsfientlighet och nu också för invånarnas minst sagt märkliga syn på undervisningspedagogik!? Man baxnar och skäms!
På nätet kallas Arboga ”ond stad”… 🙁

Inskränkta, trångsynta människor som inte ser längre än näsan räcker! I flera avseenden – och nu också vad gäller skolundervisning. Varför ser skolan ut som den gör idag? Hur prioriteras lärare och undervisning i Sverige? Får alla elever den grundskoleutbildning de enligt lag har rätt till?
SilvertejpSilvertejp är definitivt inte svaret på dessa frågor!

Tejpad pojke

En som möjligen kunde ha hotats med silvertejp en gång i tiden men som förmodligen inte kommit lika långt genom det  är ”The Mauler”. 043 Alexander Gustafsson, kampsportsmästaren från Arboga.

Och hur kommer bloggaren in på honom? Jo, på väggen hänger den här almanackan: 046 ”Årets kvinnor & män 2014” – en kalender för Fryshusets verksamhet med foton av Caroline Roosmark.

För februari månad finns just Arbogagrabben som kalenderbild! 042
Bloggaren undrar vad Fryshusets grundare Anders Carlberg hade tyckt om att silvertejpa ungar? Nej, man behöver inte undra – det är så självklart vad han och alla andra borde tycka.

Klicka HÄR för att komma till Caroline Roosmarks hemsida och HÄR till Fryshuset.

Ett par vykort från Arboga som bloggaren hittade i sina gömmor. 054 Labron och Kapellgatan.

Baksidan: 055 ”Förlag: Gunnarssons Tobakshandel Arboga.”

Avslutar med ett vykort från bloggarens kvarter.
Arboga – en liten fin stad – låt oss behålla det epitetet! Även om de gamla bilderna är vackra så var det inte alltid bättre förr. Vi vill INTE ha tillbaka skolagan! 🙁

056

 

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.