Vinter i Arboga!

ARBOGA, Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, POLITIK, SKOLAN, Sverige & Världen Kommentera!

001 Igår! Temp igår  2014

029 Idag! Temp idag 2014

Bloggaren tycker det är onödigt med vinter nu men måste hålla med om att det är vackert ute! En som tycker att snön är väldigt onödig är Felix011 Han sitter hellre inne och tittar ut.
Tänk nu på alla småfåglar! Bloggaren har laddat fröautomaten och hängt ut många talgbollar till fåglarnas lycka! 037 Nötväckan förser sig!

042Gråsparv och talgoxe!

En liten blåmes! 043

Nötväckan hittade till fröautomaten också! 044 Liksom pilfinken!

019 Polisen hade kontroll i Arboga imorse!
De kontrollerade körkort och nykterhet. 017
Jättebra, tycker bloggaren som fick blåsa och visa körkort! Det kan vara trafikfarligt nog med snö och halka utan att man behöver oroa sig för rattfyllerister!

Det pågår en debatt i Arboga huruvida det är OK att byta parti lite titt som tätt. Med anledning av det vill bloggaren dela med sig av visa ord från Arbogas kommunalråd: 004 Citatet är hämtat ur Arboga Tidning igår och hela artikeln hittar du HÄR!

På tal om politik så tycker bloggaren att den svenska skolan är bedrövlig! Det är hög tid att göra något åt detta! M24 med Mpannons I Magazin24 fanns i onsdags den här annonsen på framsidan av tidningen: Mp i M24 8 jan 2014
Gustav Fridolin Läs mera HÄR om hur Miljöpartiet vill få en bra skola med trygga elever som kan någonting när de går ur skolan! Mp skola
Miljöpartiet lokalt hittar du HÄR!

Avslutar med Vilda Wilma som gärna tar sig ett torrbad!
Badkaret har så härligt glatta väggar att rulla runt på! 😀

Wilma i karet

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.