Insändardags! Sophantering!

Arbete och rättvisa, ARBOGA, Demokrati och rättvisa, Lokalt, POLITIK, Sverige & Världen Kommentera!

Makt och pengarAtt pengar är makt och makt är pengar är tyvärr ett obestridbart faktum.
Vid detta snuddade signaturen ”Alliansvän” i en insändare för en tid sedan – den här: Insändare
Bloggaren reagerade på insändaren och skrev om det här den 3 januari. Utlovade också att publicera den egna insändaren i ämnet när den publicerats i Arboga Tidning.
014 Här kommer den! Finns med på sidan 2 i dagens Bbl/AT. Klicka HÄR om du vill läsa insändaren i nätupplagan.

Lite utdrag ur insändaren: 021

018 Kommentera gärna på Bärgslagsbladet/Arboga Tidnings nätsida HÄR eller direkt här på bloggen, genom en kommentar.

Ärlighet varar längst, det är bloggarens fullständiga övertygelse och man kan undra vem som egentligen är spratteldockan i det här fallet!?

Pengar och maktAnnat skräp ska det handla om nu, nämligen den återkommande sophanteringen… 001 Så här efter jul var det dags igen!

Allt ska sorteras på sin plats! 002 Kartong! 003 Papper! 004 Glas! 005 Plast! 006 Metall!

Bilen blev full! 008 Sen bar det iväg till de containrar som står uppställda vid Vilstahallen här i Arboga. Bloggaren föredrar dessa eftersom de ligger nära men också har bra med utrymme så man inte står i vägen.

009 En titt in i containern med metall! Bilden från containern med färgat glas blev lite suddig. Bloggaren tyckte det var lite pinsamt att stå och fotografera ner i den… 010

Slöhet kanske? Eller tanklöshet? För varför inte gå runt containern och slänga tidningar istället för att försöka pressa in så mycket som möjligt där det redan är fullt? 012

Nog med skitprat för idag! Lite roligt från lokaltidningen också: 016 Nyplockade kantareller i Odensvi! Otroligt varm vinter vi har!
017 Och blåsippor i Kungsör! Till vänster om sipporna konstaterar tidningen att nästan två tredjedelar av de tillfrågade tycker vädret är okej! De saknar inte snön. Bloggaren hör till den kategorin. 🙂

Har du åsikter du går och klämmer på? Tyck till du också!
Vi ses imorgon! 🙂

015

 

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.