Vågar du säga din mening i en liten stad?

Ankdammsnytt, Arbete och rättvisa, ARBOGA, Demokrati och rättvisa, Lokalt, POLITIK, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, VIKTIGT! Kommentera!

Ins adress ”Säg vad du tycker!” Det uppmanar Bärgslagsbladet/Arboga Tidning!
En demokratisk rättighet som alla borde ta till sig och använda!

Idag fanns flera insändare i Bbl/AT och här är två bra! Ins Ingemar Johansson (FP) protesterar mot ”okontrollerat smällande” och bloggaren håller med!

005 ”En alliansvän” väljer att vara anonym och det kanske är säkrast i ankdammen! Han eller hon påstår nämligen att det ligger annat än ideologi bakom C-ledarens plötsliga partibyte i Arboga.

Bloggaren tycker också att politik kan vara skum i allmänhet men särskilt skum lokalt och kände sig därför manad att hänga på ”En alliansvän”. Förhoppningsvis kommer den insändaren i tidningen under nästa vecka.
När den publiceras där kommer den också att läggas ut här på bloggen.

”En alliansväns” insändare ”Kommunalråd nästa?” hittar du på nätet HÄR!

Grå dag men glatt sinne – det symboliserar bloggaren denna tredje dag på nya året. Nytt år – nya möjligheter! 😀 Här är bilder från dagens promenix: 019 Visst kan även en grå dag vara vacker!

011  I ett träd vid ån satt en skata och putsade vingarna. Personer med god syn kan upptäcka att det är videkissar som håller på att slå ut på trädet – denna vinterdag 3 januari 2014!

021 Arboga är vackert. 022 Men en promenad i stan kan vara lite farlig också. Det finns många ställen där gångtrafikanter får se upp och här är ett sådant: Farligt övergångs ställe Att passera övergångsstället på bilden hör till det svårare. Bloggaren hade tur och en bil stannade.

024 Annars sitter den stora vägskylten helt i vägen för att gångtrafikanter ska kunna se annalkande bilar. Detta borde politikerna i stan ha gjort något åt för länge sen!

Promenader och hälsosam mat gäller för bloggaren och avslutar dagens blogg med den smakrika soppa som tillagades igår! Lev väl och protestera gärna – det är din demokratiska rättighet!

002

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.