Handla julklappar men stämningen är dämpad…

ARBOGA, Lokalt, Minnesord, Personligt!, Sverige & Världen Kommentera!

Vit amaryllis Julen närmar sig! 12 dagar kvar idag  den 12:e! 🙂

I gårdagens Arboga Tidning kunde man läsa om en positiv utveckling för handeln i Arboga. 015 Samtidigt känns det viktigt att de som vill satsa på affärsverksamhet i stan borde tänka utanför mat- och fikaramen. Det finns tillräckligt med caféer och pizzerior nu.

016 Bbl/AT har också frågat några personer vad de saknar för butiker i Arboga. Herrekipering nämner flera av de tillfrågade. Tips till den som vill öppna butik!

009 Än är det tid kvar att handla julklappar! Men ska du skicka klappar utomlands så skulle paketet ha gått iväg före den 6 december.

005 Dödsfallet i bloggarens hus lägger sordin på stämningen. Tonen blir dämpad.  001

004 Bosse var en mycket omtyckt man och bloggaren har kommit i kontakt med många som blivit ledsna och bedrövade över det inträffade. Som berättat om möten, pratstunder och musik förmedlad av Bosse.
Café Två Skator var stämningen mycket tryckt och innehavarna kunde inte hålla gråten borta. Café Två Skator var Bosses stamställe.
Bosse verkar med sin milda, ödmjuka framtoning ha betytt mycket för många.

Igår när bloggaren kom hem sent hade någon åter tänt en marschall på trappan för Bosse. 017
Det gjorde gott i hjärtat och den som tände ljuset har nu varit i kontakt med bloggaren och berättat hur mycket Bosse betydde.

Tänk så lite vi vet om morgondagen och vad som väntar.
Ta till vara varje stund.
Bosses tid här på jorden var ute – vila i frid.

006

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.