Kulet och kyligt och katter

ARBOGA, Bröderna katt och Vilda Wilma, Glasblåsargården i Arboga, Kultur, Lokalt, Mat och Dryck, Personligt!, Sverige & Världen Kommentera!

007 Kulet och småkyligt är vädret. Ingen snö än men vackra dagar.

Som här på rosa moln! 🙂 Rosa moln på Glasblåsargården 28 nov 2013

002 Vy från Arboga för några dagar sedan.

Katterna bryr sig inte om det vackra – däremot det kyliga. Vilda Wilma flyr! 011 Och det duger inte med den vanliga kattkorgen! Högt upp ska det vara! 013 Överst på bokhyllan Billy! 012 Där har matte lagt en mjuk bädd för ändamålet! 🙂

Sötaste Wilma sover på hyllan 28 nov 2013Sötaste kissen!

Flixt i sängen Curry snurrar ihop sig på sängen. Han sover hårt och hör dåligt men nu vaknade han! Felix på sängen Lika söt han!

Älskade katter!

Bild älskar katter

Bloggaren gillar yoghurt! Det kan man börja dagen med eller ta det till lunch! Den här sorten köptes senast och den var otroligt god. 001 Perfekt för bloggaren som älskar mango!

En macka till? 024 Klippet är från senaste numret av Situation Stockholm.

025 Ett annat klipp är från Arboga Tidning här om dagen och visar en konstnär från Kungsör som får ställa ut på Liljevalchs! Lilian Granquist-Fransson har blivit uttagen till vårsalongen 2014!

Just nu pågår där en utställning med Lena CronqvistLena Cronqvist Klicka HÄR för att komma till Liljevalchs!
Lena Cronqvist sägs vara Sveriges högst betalda, nu levande konstnär. Bloggaren har träffat henne på en utställning utanför Båstad för några år sedan. En lågmäld kvinna men med mycket kraft.

December är ju här och bloggaren har vänt blad på nästan alla sina kalendrar. Det är en del… Den här bilden från Arboga Minnes kalender för december månad måste bloggaren bara få visa! Känns herrarna – och damen (!) igen!? 005 En rekonstruktion av forna tiders Glasbruksorkester, säger almanackan!

Njut dagen fast det är måndag… Pynta på!

Apelsin




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.