Trädgårdsgöra och cool cats!

Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Namnsdagsbarn, Natur, Personligt!, Sverige & Världen Kommentera!

011 I en trädgård finns alltid saker att göra! Roliga saker och mindre kul.

Har man en krusbärsbuske hör det till både ock – kul och mindre kul.  Krusbärsbusken De lite jobbiga är alla vassa taggar. Möjligen kan någon tycka det är trist att plocka också – till den kategorin hör inte bloggaren! 🙂 008 Röda och gula krusbär sköljdes och snoppades för att sen packas i påsar till frysen. Krusbär till frysen Men allt frystes förstås inte in. Det blev krusbärskräm också! 018 Så gott med mjölk till! 021

Lite körsbär plockades också. Det gamla trädets sista bär förmodligen. Trädet är gammalt och trött och klarar nog inte en vinter till. Men nya har självsått sig tack vare fåglarna! Wilma och körsbär Då vill Vilda Wilma vara med och plocka!

Annars är det mest slöa som gäller för Wilma. 001 Slöa kan man göra på borde också när husbondfolket ska äta! 032
Fast på eget bord då… 046

Mysigt. 036 Kan hon ha det bättre!? 038 Slöar… 040 och somnar till slut… 044

På tal om katter så är det inte alltid lätt att få till en blogg. Jo då, skrivarglöden finns men det finns andra hinder… 053 – Vadå jag – ett hinder!? tänker Felix. Men se själva! 056 Hur lätt är det att skriva med en katt liggande på armen!? 🙂
Så skönt där hos morsan, tycker Felix och slutar plötsligt spinna för han somnar! 057

Till slut hoppar han ner – det blir för varmt, tycker han – men bara för att lägga sig på golvet och vänta… 004 När bloggaren rör sig det minsta, reser han sig upp och jamar uppfordrande! Det är dags för morsan att kappspringa till matskålen… Fråga inte!!

Väntar vi för länge vid matbordet i köket – gör han så här: 028 Som sagt – fråga inte!!

Att bloggaren älskar katter har väl inte undgått någon. Bloggaren gillar alla djur och fäster självklart den här dekalen på sin Facebooksida!

Susanne 27 maj 2012This person stands up for all animals

Hur har det då gått med potatisen – på tal om trädgårdsgöra!?016 Sättpotatisen som placerades i hinkar på försommaren!?

Jo, det tar sig!! 019 Smakade ljuvligt! Nästa år kommer bloggaren absolut att sätta mer potatis i hink! Tack Junith för tipset och för sättpotatisen!

Varmaste dagen på året är utlovat. Katterna gillar morgonstundens svalka på trappan. 047 Curry och Wilma.

KalenderbladGRATTIS TAGE PÅ NAMNSDAGEN! vykort flicka - Kopia

Avslutar med en bild på senaste tepåsen med visdomsord. Passar väldigt bra med tanke på alla okunniga människor som tror att människor med autism är farliga och är livrädda över att bo granne med flyktingar!

030

När du har kunskap blir du inte rädd!

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.