Arboga Tidning

Allmänt, ARBOGA, Lokalt, Namnsdagsbarn, Nyheter, Personligt!, Sverige & Världen Kommentera!

Arboga Tidning Är det fler än bloggaren som tycker att den gamla trötta lokaltidningen har ryckt upp sig?

Bloggaren har tveksamt förväntansfull tyckt så en längre tid men förbättringen verkar hålla i sig! 🙂

Kaffe med AT Vid morgonkaffet tycker i alla fall bloggaren att det är trevligt med en tidning. Är det då en tidning med lite innehåll så förbättrar det frukosten avsevärt.
Igår fick man veta detta: 034 Om en tjej från Arboga som bakar bröllopstårtor till hugade bönder i TV4:s ”Bonde söker fru”! ”- Hade jag ingen aaaning om!!”

Idag finns det här: 015 En jättebra artikel om att vara på sjön!
Bloggaren med dotter skulle verkligen ha behövt läsa något sådant innan de begav sig ut med en snurra strax utanför Strömstad för några år sedan!
Försökte bege sig ut, ska det stå, för vi kom inte långt! Det var inte bara att hyra en motorbåt och tro att man klarade biffen! Icke! Det blev till att lugnt ro i hamn och be vaktmästaren hjälpa en därifrån…
Läsning om sjövett i tidningen – toppen!

016 Vill du semestra i Sverige och övernatta på lite udda hotell kan du i dagens tidning också få tips om det! Bland olika alternativ i vårt avlånga land nämns Hotell Hackspett i VästeråsHotell Hackspett foto Aftonbladet (Fotot här är taget från Aftonbladet)

Lägg sen till gamla mordhistorier från trakten som Michael Sandsjö berättar om – så har du ett brett urval av intressant läsning i Bärgslagsbladet/Arboga Tidning!

Nu låter det som om bloggaren får betalt för att skryta om lokaltidningen! Så är icke fallet! Snarare tvärtom skulle man nästan kunna säga.
Lite hot har förekommit från redaktionshåll tidigare för att bloggaren fotograferar innehåll i tidningen och lägger ut sina egna bilder på sin blogg! Tidigare alltså, innan uppryckningen, för det är ju självklart att tidningen får otroligt bra reklam genom bloggen – utan att det kostar dom en krona! Det förstås tydligen numera för inget grumsande har hörts på ett tag. 🙂

Köp tidningen! Den innehåller massor av trevlig läsning och detta trots att det är sommartid och tidningen under tidigare somrar gått i stå, varvat ner och bara blivit ett par sidor med företagsreklam.

Prenumerera gärna och se till att vi får behålla en lokal tidning! Klicka HÄR för att komma till Bbl/AT!

Mandela-Day-imprint Igår fyllde Nelson Mandela 95 år och det var Mandela Day, Mandeladagen! Så ock hemma hos bloggaren! Mandeladagen hos mig Och det agerades därefter också!! 🙂

KalenderbladSARA har namnsdag och Fruntimmersveckan är inledd! Grattis! vykort flicka - Kopia

gamla-tanter

 





Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.