Sorg och glädje i midsommartid. Om giriga tjuvar och generösa givare.

Brott och straff, Lokalt, Namnsdagsbarn, Sverige & Världen, Trafik, Västra Mälardalen Kommentera!

Så här i midsommartid när allt känns ljuvligt – det grönskar och blommar, solen värmer och fåglarna kvittrar – så tycker man att alla borde vara glada och nöjda! Men icke…

Här kommer foton som bloggaren tagit från dagens Bbl/AT. Först ut är detta förskräckliga: En ynkrygg har stulit jordgubbskassan från en 12-årig pojke! Hur kan man vara så gemen!?
Bloggaren förväntar sig först och främst att tjuven kommer på bättre tankar och lämnar tillbaka pengarna. Annars hoppas bloggaren att pengarna inte kommer till någon glädje alls och att eventuella jordgubbar fastnar i halsen!

Men det finns hopp om mänskligheten! Det här läser bloggaren också i dagens Arboga Tidning: Flera av tidningens läsare har hört av sig angående Unga Livs hjälpsändning som inte kommer iväg på grund av konkursen. Man vill starta en insamling! Än bättre är att Sparbanken Västra Mälardalen genom VD Mikael Bohman erbjuder sig att betala hela transporten!  Heders!!

Köp Bärgslagsbladet/Arboga Tidning och läs! Så småningom kanske artiklarna finns på nätet också – typ HÄR!

Vägarbetet i Arboga fortsätter även idag kantänka – och bloggaren hoppas verkligen att inte Sturegatan glöms bort! Hål i gatan!
Det blir trångt när bilar ska mötas och mängder av kunder till kinarestaurangen parkerat utefter sidan på gatan.Krångligt också att ta sig in och ut på Stureleden med en kon i vägen.

Vad rör sig i en liten hundskalle en solig sommardag?

Hålla utkik efter grannens katter?

Nej, chilla skönt i lugn och ro på gräsmattan är bättre upp!
Ebba softar i det gröna! 🙂

Vackra Linda har namnsdag idag! Linda betyder vacker på spanska! GRATTIS!

Till sist kan bloggaren avslöja att hon hittat sin egen ”stairway to heaven”! 😉




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.