Familjen Härskarteknik och Näthat

Feminism och jämställdhet, Lokalt, Namnsdagsbarn, Natur, Samhällsfrågor, SEX, SKOLAN, Sverige & Världen, Västra Mälardalen Kommentera!

Först SEX!

I DN idag läser jag att aborterna ökar. Ungdomar är dåliga på att använda kondom.

 Bloggaren som var skolelev när sexrevolutionen inleddes på 60-talet undrar vad ungarna idag får för sexualkunskap? Litar lärare och skolpersonal på att dagens ungdom redan ”vet allt” så att de slipper genomföra de pinsamma lektionerna?

 Är det inte så att 40- och 50-talister tar för givet att kunskap om preventivmedel och annat – liksom jämställdhet och kvinnokamp fortsätter av sig självt?
Att vi som drog igång kampen lugnt kan luta oss tillbaka och njuta av ett fritt och fullärt samhälle. Icke! Aborterna ökar, preventivmedelsanvändningen är usel och unga tjejer älskar att vara hemmafruar och baka rosa muffins!

Skrämmande! Kampen måste gå vidare!

Härskarteknik och näthat då?  En form av härskarteknik pågår just nu mot varg! Den stackars Junelsevargen har fångats för fjärde gången och ska flyttas söderut!
När vargar ska förses med GPS och radiosändare får varje varg märkas högst tre gånger. Stressen blir för stor annars. En omärkt varg vet inte vad som väntar när helikopter och jägare jagar – men en varg som jagas för andra och tredje gången vet...
Hur ska då vargtiken i Junsele må idag. Kvalificerat djurplågeri beordrat av Naturvårdsverket!
Bloggaren har nu anmält verket för brott mot djurskyddslagen!

Vargar ska varken skjutas eller flyttas! Vargar har lika stor rätt till skogen och naturen som vi människor – jag större! Respekt!!

 Näthatet frodas och det går hand i hand med härskartekniken.
Bloggaren har utsatts för både ock, bland annat genom Familjen Härskarteknik och Näthat som trakasserade bloggaren både personligen, öga mot öga, men också via nätet. Så lågt, så dåligt och dessa ska anse sig vara respekterade samhällsmedborgare! Vart är vi på väg… 🙁

har gjort så att bloggen är försenad idag och innehållet därmed lite kortfattat. Ni får stå ut! Nya tider kommer.

Kristoffer och Christel ska firas denna fredag!
Grattis
på namnsdagen!

Njut fredagsmys!
Men när ni vältrar er bland blommor och bin –
glöm inte kondomen! 😉




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.