Orka Melodifestivalen!

Lokalt, Sverige & Världen Kommentera!

Så känner jag just nu: Orka Melodifestivalen

Det har blivit lite för mycket – så tycker jag. Massor av deltävlingar och andra chansen och allt vad det är. Innan det ens är dags liksom. Hur kul ÄR Melodifestivalen – egentligen??

Och allt detta röstande som ska vara idag till TV-programmen. Körslaget, Let’s dance och så nu Melodifestivalen. Jag bara inte orkar sånt. I alla fall finns det gränser.

Och särskilda tidningar om Melodifestivalen tvingas på oss. Här om dagen låg en sån med en flinande Måns Zelmerlöv på framsidan i lokalblaskan. Tack – men, nej tack!

Har inte också programledarna börjat inse det tveksamma i Melodifestivalen? Christian Luuk sa ju nej-tack till en fortsättning och nu är det mindre kända Petra Mede som ska försöka hålla folk igång. En urtunning och utvaskning verkar vara på gång. Men SVT och gurun Christier Björkman verkar vilja suga ur det absolut mesta möjliga ur konceptet – kosta vad det kosta vill. Gäääsp…

Dottern och jag har bestämt oss för att KANSKE se första programmet ikväll. Kanske! Och vi kanske bara stannar en stund i så fall. Skulle vara för Caroline af Ugglas då. En upplevelse i sig.

Nej usch, jag känner mig trött på eländet redan innan det börjat. (Så otroligt mycket jag gnäller!!)
Det blir nog en snabbtitt klockan 8 och sen går jag till sängs med Carl Johan de Geer istället!
Hans bok ”Jakten på nollpunkten” är verkligt rolig! En bok om honom själv, som det står på baksidan – och det är alltså boken jag lägger mig med – om nu någon trodde någonting annat…

Gnällig kram från mig. 🙁




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.