KAK-smulor med fria fantasier och guldglans inkl lite kattmys!

Allmänt, Lokalt Kommentera!

KAK-smulorna idag borde heta KA-smulor för Kungsör får ursäkta – men jag har inte haft nöjet på en tid. Men det kommer!
I fredags besökte jag Köping. Arboga var vanligt höstgrått men väl framme i Köping blev det vinter! Allt var frostigt vitt och när jag gick in på lasarettet så föll det faktiskt snö!
De här bilderna tog jag när jag var på väg till Hemköp på Stora gatan för att handla:
pict0237.jpg pict0238.jpg

Hemma i Arboga är det fortsatt höst. På min promenad idag ägnade jag mig åt lite fria fantasier vad gäller byggnationer i stan. Den gamla silon i Arboga – som bostadshus!? Jag vet att det pratades om det för några år sedan men mest skämtsamt kanske. Men varför inte?
Vem står som ägare till silon? Hur ser fastigheten ut inuti? Jag skulle gärna vilja ta mig en titt därinne! Är det fullständigt omöjligt att göra om detta jättekomplex till ett vackert, modernt höghus centralt i Arboga – med park intill och med utsikt över Arbogaån?
pict0248.jpgpict0256.jpg pict0247.jpg

Hissar, nya fönster – det går nog t.o.m. att göra en trädgårdsanläggning på taket – av vad man kan se nerifrån! Staket runt om däruppe, där också den berömda julgranen står som lyser så fint varje år.
Intill huset finns Bergmans park.
Så här ter sig byggnaden sedd från södra sidan av Arbogaån:

pict0255.jpg

På promenaden såg jag också GULD! Eller rättare sagt – det lyste som av guld mellan träden i den vackra parken invid Kungsörvägen. Otroligt vackert! (Har denna park något namn förresten?? Skriv och berätta om ni vet!) pict0251.jpg

Och så lite kattmys! Felix har en mycket speciell förkärlek för te!
Varje morgon ska han hoppa upp på diskbänken
och slicka på tepåsarna i vasken! pict0224.jpg

Wilma gillar att softa: pict0235.jpg När hon inte myser med Curry förstås – dom är bästisar: pict0241.jpg

Till slut något som gör en oväntat glad! Jag skulle vattna blommorna här om dagen och plötsligt hade en av mina hibiskus som jag kämpat för att hålla vid liv – fått en blomma! Den får avsluta KAK-smulorna för idag:
pict0232.jpg




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.