Lady Gaga!!

Allmänt Kommentera!

Inga Gargoyles idag som utlovat – bara Lady Gaga!!

I god tid var vi vid Globen och hann äta mat och dricka en öl. Kön ringlade oavbrutet lång till de bästa platserna längst fram i Globen – platsen för ”monsters”. Många av dessa ”monsters” var Lady Gaga-lookalikes och de fyra tjejerna på bilden hade rosa peruker och skyhöga styltskor!
Alla åldrar var representerade i Globen även om de äldsta fansen, bloggaren undantaget, möjligen var mer eller mindre dittvingade av sina förväntansfulla telningar. Den här bilden får representera det!

 Sen drog hon igång! Och så spektakulärt! Lady Gaga föds ut ur en jättevagina! Sen är det fullt ös och hon bjuder på alla hitsen!

När en propp går efter låten ”Judas” då hela Globen gungade säger Lady Gaga att här kan  ni ju inte sitta och ha tråkigt och improviserar med sång och dans! Hon fortsätter sen medan felet fixas att sticka ner mikrofonen till publiken med orden: ”- Do you have a question?” Det hade dom och en av fansen, hårt sminkad och Lady Gaga-stylade undrar:” -How are you” och får genast frågan tillbaka: – ”How are YOU!?”
Möjligen såg Lady Gaga något där för senare plockade hon upp just den tjejen på scenen och hon fick sitta med henne på motorcykeln som också var ett piano (!) medan Lady Gaga sjöng och spelade låten ”Princess die”.

Sjunga ja, jag blev imponerad av Lady Gagas musikalitet. Sonen som var med berättade att hon kan spela flera instrument och själv sa hon i Globen att hon började spela piano som 4-åring.

Showen var fantastisk! Full av upptåg och galenskap men också massor av värme! Lady Gaga var personlig på ett sätt som jag inte hade väntat mig. Hon berättade om sina depressioner och önskade att människor skulle tro på sig själva. Expressen skriver i sin recension bland annat, citat: ”Hon gör det så personligt och uppriktigt att hon känns som en sagoberättare hemma i sovrummet i stället för en avlägsen popstjärna på scen.” Läs mera HÄR!
Hon tog också upp fler unga fans på scenen och höll om dom och sa sig vilja ge all den kärlek hon kände tillbaka till dom, till publiken. 
Och publiken älskade henne! Älskade henne så till den milda grad att bloggaren hade behövt öronproppar, inte för att musiken var på för hög nivå, utan på grund av de vrålande 10-åringarna bakom min rygg!

Ja, det var en otroligt, fantastisk show och bloggaren känner att det tar tid innan allt smälter in. Och jag får klart omvärdera mina tankar om Lady Gaga. Hon var proffsig och ändå personlig, tuff men ändå varm. En mänsklig stjärna med andra ord!

När vi gick hemåt i natten var Globen glödhet!
Tack för det Lady Gaga!

Arvid och Vidar gratuleras! Vidar känner jag ingen men Arvid hette min morfar Edvin i andranamn efter sin far med namnet. Dessutom känner jag en liten Ängla-Arvid som tillsammans med sina anfäder må vila i frid.

Gargoyles blir det imorgon – jag lovar!

 
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.