Jag säger bara en sak! Café Två Skator i Arboga!!

ARBOGA, Caféer och matställen, Kultur, Lokalt, Sverige & Världen, Västra Mälardalen Kommentera!

Nu kommer det att bli konkurrens om kaffesugna gäster i Arboga, det kan jag garantera!
Idag öppnade Café Två SkatorAhllöfsgatan i Arboga! Kan se lite trist ut kanske, sett från det här hållet. Med ena väggen klädd med byggställningar. Men låt er inte luras av detta utan välkommen in!
Tar du inte en promenad in från Ahllöfsgatan så kan du komma in från det andra hållet också! Direkt från den stora parkeringen invid Konsum och ICA. I bakgrunden på den här bilden syns de många p-platserna och Arboga Station skymtar också.

Till cafét hör en stor, fin trädgård! Partytält om det kommer en skur!

Tänk att slå sig ner i syrenbersån och ta en kaffe med något av det goda bröd som tjejerna har att välja mellan – eller varför inte en enkel lunch! Det finns pajer, sallader och annat att välja på!

Cafét är handikappanpassat förstås. Fast klockan bara var lite över 10 strömmade folk in i cafét. Vill man inte sitta ute så finns det gott om plats inomhus. Det är större än man kan tro!

Lasse hade svårt att välja bland läckerheterna. Här serveras han av Helena.
Jag förstår honom!
På en vägg fanns menyn! 🙂

Eftersom jag hade bråttom hem fick jag med mig det jag lyckades välja!
Det smakade ljuvlig gott, det kan jag lova!! Bakverket är fyllt med citronkräm och jordgubbar. Helt underbart gott med en klick grädde!

Jag fick mig en pratstund med Helen, ena hälften av de två ”skatorna”, och hon berättade om fler planer man har för det fina caféet! Tyvärr hann jag inte få en bild på Helen – de hade fullt upp allesammans idag. Därför norpar jag ett foto från lokala Arboga Tidning här nedan.

Öppettiderna för caféet är vardagar 9-18 och lördag-söndag 10-18. Besök gärna detta fantastiska café i sin unika miljö alldeles centralt i Arboga!

LYCKA TILL TVÅ SKATOR!!

Helena till vänster och Helen till höger

 

 
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.