Arboga utan experter!

ARBOGA, Lokalt, Sverige & Världen, Västra Mälardalen Kommentera!

Ja, numera finns det inget Expert att vända sig till i Arboga vad gäller TV, telefoner och mobiler etc. Dock finns Gunnar Karlssons Radio & TV kvar! Ligger mitt emot huset där Expertbutiken låg, på Nygatan. Nog så gott för Arbogaborna!

Dock kände jag mig här om dagen nödgad att kontakta skarpare expertis vad gäller just mobila telefoner och via Facebook påmindes jag om att Köping numera har en sådan affär. Därför blev det en liten tur till grannkommunen!

Vädret var då, som nu, fantastiskt och efter att ha besökt affären i fråga tog jag denna promenad tillbaka till bilen. Stora gatan i vårskrud!

Längre upp på gatan ligger detta lilla söta lusthus, svår att passera… Trots att klockan inte slagit 11 skopade Danne glass för fullt i sitt lilla hus! Det var redan kö! Bloggaren kunde naturligtvis inte motstå frestelsen!
Det blev två smaker – Mango och choklad! Jag kan verkligen rekommendera mangoglassen! Underbart god! Ja, chokladglassen var inte dum den heller.

Och inte behöver glassugna i Arboga åka till Köping! Danne berättade att Konditori Saga Stora Torget i Arboga också säljer hans glass!

Fast en tripp till Köping var riktigt trevligt måste jag säga. Och resultatet blev mycket bra.Tack Helena för tipset!


Sen är det säkert så att pojkarna Knutsson på Gunnar Karlssons Radio & TV i Arboga förmodligen är minst lika bra som ”experten” i Köping – men nu jag fick mig en liten utflykt!
Och lärde mig dessutom att man inte behöver gå över ån efter vatten – vare sig det gäller mobiler eller glass! Arboga står sig gott mot storebror Köping!  🙂

  • 3 gummor

    Om du inte sluta bedriva hets mot folkgrupp ( jägare, landsbygdsbor o djurägare ) kommer vi att anmäla din blogg och se till att den blir avstängd.
    Vargvänner påminner om nynazister i sin hetsjakt och sina mordhot mot jägare.
    I framtiden får du nog äta kött från Brasilien om vargeländet fortsätter.

  • Gör det 3 gummor! Jag citerar DN och det jag skriver kan inte tolkas som hets mot folkgrupp. Befängt!
    Hos polisen finns redan tidigare ett par anmälningar – gjorda av mig mot människor som hotar mig och det fria ordet.

Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.