En ”vilodag”

Allmänt Kommentera!

Alla bör unna sig en vilodag – men det är tyvärr mycket få förunnat! Jag vet – jag har själv drabbats av alla ”måsten” och tiden som aldrig ville räcka till.

Numera är jag en spillra av mitt forna jag men försöker plocka ihop resterna och få till något av dom. Inte alls lätt. Att hitta balansen mellan det jag vill – och mina krafter – är minst sagt svårt. Jag går ”på pumpen” gång på gång.

Idag har jag haft en vilodag. Kollat mail och svarat på en del. Läst nyheterna på tidningssidorna på Internet. Ringt en väninna i Småland som jag inte pratat med på länge. Läst hela DN och även lokaltidningen.

MEN jag har naturligtvis också fått lov att agera lite grann… Vi är en grupp mammor som vägrar acceptera förhållandena på en speciell skola och vi har bestämt oss för att aktivt göra något! Och det gäller över huvud taget hela det skandalösa sätt på vilket barn och ungdomar med ADHD behandlas i våra skolor! Gäller inte bara i vår region utan över hela landet! Så jag har mailat till utbildningsminister Jan Björklund + skickat lite fler mail åt olika håll. Vi har bett om en träff med nämnde Björklund och jag har svårt att se hur han ska kunna slingra sig undan oss!!
Fortsättning följer – det kan jag lova!

Men nu åter till lugn och vila… Ett varmt bad väntar – med doftljus tända runt badkarskanten – härligt.

Unna er en vilodag – det behöver alla för att orka leva!




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.