Protestera! Gör din röst hörd! Om djur, natur och ojusta inkomster!

Lokalt, Miljö, POLITIK, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö, Vetenskap Kommentera!

Först av allt i denna blogg idag ska protesterna ljuda HÖGT och LÅNGT vad gäller det här: Kalla Fakta/TV4 tog upp ”Botoxindustrins baksida” igår. Finns det någon framsida, undrar jag??

Jo, framsidan kan se ut så här:
och så här: eller så här… Fin framsida eller…

Förmodligen tycker de som tjänar pengar på korkade människor med skumma skönhetsideal att de lever på dollartecknens framsida men det är dags att sätta stopp för det!

Sluta ryck på axlarna åt de här nyheterna! Sluta tro att du ingenting kan göra! Igår tog jag upp demokratin i bloggen och här kan du verkligen göra din röst hörd!
Först och främst kan du gå in HÄR och komma till ”Forska utan djurförsök” och deras hemsida!  Där finns redan ett brev färdigskrivet till Botoxföretagen!  Det enda du behöver göra är att fylla i ditt namn och klicka på ”Skicka mitt brev” – så har du bidragit till en bättre värld! Du kan naturligtvis stödja verksamheten ”Forska utan djurförsök” ekonomiskt också – t ex genom att bli månadsgivare.

För att se Kalla Faktas program – klicka HÄR!

Bloggaren lägger märke till att ingen av de stora tidningarna skriver om programmet, om Botoxindustrin eller om plågsamma djurförsök idag! Men – varför skulle media styra oss!!?? Protestera!!

När man ser sådana här hemskheter blir man nästan förbannad över de s k vargproblemen i Sverige. Idag läser jag på nytt en insändare i lokalbladet från en anonym skribent, förstås, som tycker att ”naturen ska ha sin gång” – fast helst inte. ?? Det verkar som om skribenten inte vet riktigt hur de naturliga förhållandena är i vår natur. Skribenten tycker att vargen ska ägna sig åt samma goda jaktetik som i jägarkretsar och inte låta bytesdjur lida i onödan. Det är att lägga stora krav på en varg! Dessutom är det väl si och så med jaktetiken om man betänker SGT – Skjut, Gräv, Tig – som gäller jägare kontra varg. Hur många djur som skadskjuts varje år har jag ingen siffra på men det är många och flera av antalet mörkas. Så kom inte och snacka om god djuretik hos jägare! 🙁 

Annat att protestera mot visar veckans ”Dagens Samhälle”! Tidningen har listat kommunpolitikerna som tjänar mest i landet!

Och vad har då höginkomsttagarna för partibeteckningar? På första plats hittar vi förstås en moderat, skam vore det ju annars! Men som god tvåa har vi en sosse och sen ser det ut så här:

Miljöpartisterna ligger i botten – bra med bottenplats i detta sammanhang!  Vänstern och Sverigedemokraterna har heller inga höginkomsttagare men vad gäller SD misstänker jag att det beror på deras korta tid i kommunpolitiken. Deras ledamöter har nog inga svårigheter att sko sig på andra.

Per Bolund, MP, säger ”Vi miljöpartister prioriterar annat än pengar” och lever som han lär:

Fast jag själv är Miljöpartist tror jag nog inte att Miljöpartister är speciellt annorlunda än alla andra.  Tyvärr är människor giriga och det är väldigt få som ser till andra före sig själva. Men undantag finns och en god vilja är bra början.
Klicka HÄR för att komma till den utmärkta tidningen ”Dagens Samhälle”!

Så idag har ni mycket att göra mina vänner! Protestera mot orättvisor på alla plan! Börja med det här: Gå in på ”Forska utan djurförsök” och låt den giriga Botoxindustrin svämmas över av protestbrev!!

Avslutar med en bild från ett Arboga där snön har börjat falla. Lev väl!

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.