INGEN får rätt mot polisen!

Allmänt Kommentera!

Läser i lokalbladet idag att ”utredningen lagts ner” vad gäller en 35-åring man som anmält poliser för övervåld.

”Nice try” som man säger – men jag gillar att man försöker! Dock vet väl alla att ingen får rätt mot polisen! Särskilt inte när det gäller ”små brott” som övervåld och misshandel från polisens sida och särskilt inte om det händer i Köping eller någon annan småstad.

Dessutom samarbetar polisen med krogvakterna – så försök heller inte att anmäla en vakt för misshandel!
I min bekantskapskrets finns en person som fått känna av maktmissbruk och övervåld från krogvakter. En otroligt kränkande behandling i samband med en familjehögtid. Personen i fråga var inte berusad men krogvakterna hade lust att visa sin makt och var kanske på särskilt dåligt humör just denna kväll. Bråk hemma, taskiga kroggäster, vad vet jag – här kände man för att använda knytnävarna och se till vem som bestämmer!

Min vän polisanmälde händelsen förstås! Gissa hur det gick? ”Utredningen nedlagd”. ”Misshandel kan ej styrkas”.

Dock vet jag att personen ifråga har meddelat Justitiekanslern händelseförloppet då JK just nu utreder krogvakter och deras sätt att ”arbeta”. JK tog tacksamt emot händelsen.

Vi lever i ett rättssamhälle som är en schimär, en illussion. För få poliser på för stora områden. Ett falsklarm i Arboga – ger fritt fram för bankrånare i Köping. Och poliskåren håller ihop. Anger inte varandra. Erkänner aldrig en felaktighet. Samarbetar dessutom med krogvakterna i våldets namn.

Akta er för att råka illa ut – för vem ska ni larma? Vem ska tro er? Vilket stöd kommer ni att få?




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.