HOMOSEXUELLA FINNS INTE!!

Sverige & Världen Kommentera!

Att homosexuella finns vet de allra flesta och ändå finns det många, många som förnekar denna form av kärlek.
Enligt RFSL finns ingen undersökning gjord i Sverige som visar antalet människor som är homosexuella i landet. Däremot kan man läsa en mängd siffror om hur många som fantiserat om sex av olika slag.
Men det är väl ändå en jättestor skillnad = min kommentar.

Antalet homosexuella i Sverige är förmodligen rätt låg – några procent kanske.

Den tonåriga dottern och jag diskuterade Pride på morgonkvisten och hade, hör och häpna, samma uppfattning! Dottern är fri i tanken och tycker att all kärlek är kärlek – oavsett om det är mellan man och kvinna eller mellan två av samma kön. Det hon inte förstod är vad Pride i Sverige sysslar med!?

Pride har blivit en maskerad dominerat av transpersoner. Lycka för dom naturligtvis – men var kommer ”den vanlige homosexuelle eller bisexuelle” in??
Dom killar som inte trippar runt i högklackat eller de tanter som vägrar kortklippt hår och bära kostym?

Dottern säger: ”Är jag kär i en kvinna så är det för just för att hon är kvinna. Varför ska det så ofta vara en man-och-kvinna-liknande relation? Män älskar väl män för att de är just män – inte för att det är en man som låtsas vara kvinna/klär sig som kvinna?”

Vi har flera vänner som är homosexuella och ingen av dessa kan tänka sig att delta i Pride. De tycker att Pride i Sverige ger motsatt effekt mot den förmodligen önskade.

Vi vet alla att många länder fördömer homosexualitet och t o m avrättar bögar och flator. Därför tycker dottern liksom jag att Pride måste finnas. Som en manifestation mot diskriminering p.g.a. sexualitet, som ett stöd för andra länders homogrupper.
Pride som en demonstration där rätten att vara homosexuell erkänns. Inte som ett maskeradtåg där de mest högbröstade transmännen får störst uppmärksamhet.

Sen säger dottern: Hur många verkligt homosexuella finns det egentligen? Hur kan man vara homosexuell ett par år och sen bli hetero??
Är det en innegrej att våga ta steget att prova olika sorters kärlek? Är det tufft och vågat att i direktsänd TV hångla med tjejkompisen? För att nästa sommar prova på sex med killar. Hur homosexuellt är det??

Jag håller med henne. Titta för övrigt vidare på länken ovan till RFSL. Kolla siffrorna över hur många som fantiserat om sex med samma kön. Betyder sexuella fantasier om motsatt kön att jag är homosexuell?? Det tror jag inte.

Pride har spårat ur, tycker dottern och jag kan hålla med.
Pride ska visa engagemang och respekt för homosexuella, visa en oförstående omvärld att homosexuell kärlek är lika mycket kärlek som heterosexuell.

Tror ni ledarna i t ex baltländer blir imponerade av Pride Stockholm och får en positiv inställning att ”tillåta” homosexualitet? Vad tror ni om länder i arabvärlden där homosexuella stenas till döds? Tror ni talibanledare imponeras av män i strutsfjädrar? Eller på hemmaplan: Tror ni hatbrotten minskar i omfattning när Pride visar upp sig i sin konstgjorda, overkliga glans? Jag tror Pride tvärtom ökar motståndet mot homosexuella. Får homosexuella att verka konstiga, annorlunda personer som förevisas enbart för vem de leker med i sängen.

Nej, kärlek är kärlek och nästa år vill dottern starta Hetero Pride! Det ska bli en festival där alla heteropar kysser varandra, hånglar på krogarna och festar runt! Kanske utklädda som Nalle Puh eller Ninja om den lusten finns? Äntligen få visa upp sin kärlek offentligt.

För visst tittar det gamla paret surt med avsky i blick när tonårstjejen tungkysser pojkvännen i kön på stationen!

Fram för ett rikgtigt solidariskt Pride! Och fram för ett Hetero Pride! Sen kanske vi kan börja spåna på en gemensam ”All-sorts-kärlek-festival” – öppen för alla och envar.
Eller ännu hellre – skippa ”sexfestivaler” i dess nuvarande form och satsa på en Festival om Kärlek!

Kärlek är inte bara sex. Sex är en del av kärleken – men kärleken rymmer så otroligt mycket mera.

VÅGA VISA KÄRLEK!

Kärlek är en helt otrolig viktig känsla – i alla dess former. För ett humant, människovänligt och medkännande samhälle!
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.