Bevara Sverige svenskt och det smutsiga valet 2010

Sverige & Världen Kommentera!

I dagens DN kan man på ledarsidan läsa något som jag själv funderat en hel del på. Det handlar om ”normaliseringen” av Sverigedemokraterna.

För en tid sedan pratade jag med min vän Anna-Klara Bratt. Vi funderade kring politiska frågor och jag sa att nästa riksdagsval kommer att handla om invandrarna. Feminismen ”finns inte längre”, ingen har det på sin agenda utom möjligen Fi någonstans ute i periferin.
Däremot ångar Sd på för fullt och med framgång tycks det, med tanke på olika väljarundersökningar.

Jag tror att valet 2010 kommer att handla om invandringspolitiken och det kommer att bli ett mycket smutsigt val.
Det blir Sd och nynassarna som kommer att slåss för att ”Stoppa massinvandringen” slagord som bl.a. kan läsas på foto i DN idag – från en av Sd:s demonstrationer. Förtäckt kommer Sd att lura till sig okunniga svenskar som tror på att alla som våldtar och mördar är invandrare och att ”svartskallar” bara lever på bidrag.

Sd kommer att låtsas demokratiska och med lismande smörjmedel nästla sig in hos människor som aldrig någonsin besökt en invandrarfamilj eller ens tagit reda på fakta om vilka män som våldtar sina kvinnor varje lördagskväll. Livrädda ”riktiga svenskar” som inte vågar ta reda på fakta men som gärna åker till Mallis eller Thailand och roar sig – val av semestermål beroende på storlek av reskassa.

Det smutsiga valet 2010 kommer att pressa övriga partier till det yttersta när de ska väga varje ord, varje motargument för att inte göra valpropagandan ännu smutsigare.

Hur var det Hitler började? Hur såg Tyskland ut när Adolf hittade syndabockar för att dölja landets utarmning?
Jag ser motsvarande likheter i vår land. Regeringen jagar sjuka med blåslampa för att få ner sjukskrivningstalen. Man ropar på fler och mer rymningssäkra fängelser, hårdare tag, fler poliser och inför lag som ger FRA möjlighet att avlyssna! Ett hårt samhälle!

VÄLDIGT lite pengar satsas på mänsklig omvårdnad och hänsyn. Det är som att bita sig själv i svansen!

Pengar måste satsas på vård och omsorg om de som är sjuka. Pengar måste satsas på rehabilitering. Pengar måste satsas på att ge invandrare en chans att ta sig ut i vårt samhälle!
Det kostar – ja, visst! Men vad kostar det att INTE göra någonting?

Pengar som satsas på vård, omsorg och skola nu – ger möjligen ett stort hål i Moder Sveas kassa – MEN det ger vinst på sikt!
Det går inte att hela tiden tänka kortsiktigt – det är att bita sig själv i svansen, skjuta sig själv i foten – kalla’t vad ni vill.

Sonen har sagt att jag skriver alldeles för långa bloggar. Ingen vill läsa så där mycket, säger han.
OK – jag avslutar nu med budskapet: GÅ INTE PÅ DET SVERIGEDEMOKRATERNA LURAR I ER! Tänk själva, ta reda på fakta och sluta vara så förbannat rädda!




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.