Emma

Insamlingen till "EMMA", Lokalt, Sverige & Världen Kommentera!

Så har jag då boken i min hand! Emma Jangestigs bok ”Varför gråter inte Emma?”

Strax före kl 14 var vi på Konsum i Arboga och då hade redan en kö börjat formera sig! När jag tittade på fotot jag tagit fick jag syn på ”stjärnan” högst upp! Stjärnan som bildats av lampans ljus. Jag som tror på det okända och tror att det finns mycket mer än vi människor kan förklara – tror inte att denna ”stjärna” är en slump. Två små barn vakade nog över sin mor idag där hon satt och signerade sin bok till alla som ville köpa…

Som en sol lyste hon upp hela Konsum och hade ett vänligt ord till var och en!

Även bloggaren fick sig några ord på vägen! 🙂

Pappa Roland styrde och ställde – som alltid en fast punkt bakom Emma.

Mellan 14-16 sitter hon där  – Emma och signerar sin bok om kvällen som förändrade hennes liv. Alla ni som inte hade möjligheten att köpa boken på plats – eller om böckerna tog slut – det var begränsat antal och jag är osäker på om alla får med sig en bok hem idag – ni kan gå in här nedan för att beställa!

Klicka på Adlibris eller Bokus och köp ”Varför gråter inte Emma?” Lite billigare via Internet men då får ni inte Emmas namnteckning i boken!
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.