Leif G W gör en Odenbergare!! BRA GJORT!

Allmänt, Sverige & Världen Kommentera!

Leif G W Persson säger upp sig i protest mot utarmningen av polisväsendet i landet! Bra gjort!! Han gör en ”Mikael-Odenbergare”!!

Sverige har fått ett samhälle där man ropar på hjälp när allt på något vis redan är för sent! Mera poliser, hårdare tag, långa fängeslestraff för tonårsförbrytare, större rymningssäkra fängelser!

Sverige är ett land som tappat kontrollen!!

Tänk dig i det lilla! Att landet var en liten stad på tusen invånare i alla åldrar. Hur vill dessa människor att deras värld ska se ut?

Jag tror att de vill ha bra barnomsorg med små barngrupper och pigg personal.
Jag tror de vill ha skolor där barn känner sig trygga och lär sig någonting utifrån sin förmåga och där lärarna är respekterade ledare som älskar sitt jobb.
Jag tror också att denna lilla stad vill ha en sjukvård och tandvård som inte kostar skjortan och där alla får hjälp när de behöver.
De vill ha arbeten som ger dem försörjning utan stress och press. En arbetsplats där alla känner sig delaktiga i jobben.
Men den lilla stadens invånare vill också ha en fritid där de kan återhämta sig och umgås med familj och vänner.
Jag tror också att man vill ha en bra fungerande socialvård där resurser sätts in på tidig nivå.
Det ska också finnas en polisstation med positiva snutar som sällan behöver rycka in – eftersom staden i stort är harmonisk och dessutom har som hederskodex att bry sig om varandra.
Den lilla staden har självklart en värdig äldreomsorg som tar hand om de gamla när tiden har kommit då orken inte räcker till längre.

Varför kan inte Sverige utgå från det lilla? Nej, för det finns andra intressenter. Det är pengar som gäller. Och man ser inte skogen för bara träd!

Och det politiska parti som skulle komma med förslag om att sänka våra krav – till förmån för det jag just skrivit – kommer inte att få några röster! Men de dumma, enfaldiga politiker som lovar guld och gröna skogar när kassan i själva verket är tom och när det politiska systemet är på god väg att tappa herraväldet över landet – DOM får alla röster! Vi är lika dumma själva som inte inser fakta!!

Bra Leif G W Persson! Sprid din ilska och misstroende så långt det är möjligt!
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.