98 % ÄRLIGHET HOS BIDRAGSTAGARE!!

Allmänt Kommentera!

I en debattartikel i DN idag kan man läsa att 98 % av alla som får bidrag – får det ärligt!

4 % är felaktiga utbetalningar. 2 % beror på slarv och endast 2 % är brott! Det är Försäkringskassans egen generaldirektör Curt Malmborg som presenterar dessa siffror!

Ändå har det länge pågått – och pågår fortfarande – en hetsjakt på sjukskrivna som fuskare och bedragare! Varför – kan man undra?

Förmodligen för att regeringen kräver att mindre pengar ska läggas på dom som jobbat sig sjuka genom det stressamhälle vi fått. Då hittar man syndabockar!

Till sin hjälp att skriva i DN idag har Curt Malmborg ordförande i FUT Björn Blomqvist. Om någon händelsevis inte vet vad FUT är så kan jag berätta:
FUT-delegationen är delegationen för felaktiga utbetalningar!

Det är sant!!

En hel delegation är upprättad för just detta ändamål! Delegationen mot felaktiga utbetalningar består av representanter från Regeringskansliet och 17 myndigheter och organisationer!
Vad tror ni det kostar att hålla igång en sådan delegation!?

Curt och Björn påstår att 20 miljarder varje år utbetalas felaktigt. Av detta är 10 miljarder slarv. Alltså rinner 10 miljarder, enligt Curt och Björn ut någonstans – vem vet var…??

Naturligtvis ska Försäkringskassans slarv omedelbart rättas till!

Sen tar vi och stänger FUT-delegationen och sparar säkert en rejäl slant där!

Avsätt sen några höjdare med Curt Malmborg i spetsen – så sparar vi in ytterligare miljarder i löner!

Därefter ska politiker tvingas att förstå hur vårt samhälle ser ut. Med all stress och press som gör människor sjuka – ja, hela familjer dåliga. Ett samhälle där omsorg och ansvar om människan kommer i sista hand och ska kosta minst. Politiker ska fatta att man inte bygger en stadigt hus på skakig grund och skört virke!

När allt detta är gjort – antagligen ren utopi – så har förmodligen bidragspengarna sjunkit rejält och eventuellt fusk kanske minskat till 1 % eller t o m noll.

Rent löjeväckande att höra om FUT-delegationen! FUT – FUTTIFUTTFUTT!
En delegation för felaktiga utbetalningar.
Lever vi i Grönköping?

Stackars Moder Svea med så dåliga lakejer!




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.