ÄCKELPRESSEN!

Lokalt, Sverige & Världen Kommentera!

Anders Eklund är en avskydd mördare – det vet vi alla nu! Han är förmodligen Sveriges mest hatade man idag. Han har mördat en liten 10-årig flicka och dessutom erkänt ytterligare mord och våldshandlingar.

Det som äcklar mig är på vilket vis kvällspressen vältrar sig i snaskigheter och visar upp Eklund i tillstånd där han ska se så motbjudande ut som möjligt. Expressen lägger ut ett foto på en fet karl som verkar stupfull – medan Aftonbladet bjuder på en tjock Eklund hånflinande med en cigarett nonchalant hängande i mungipan. Alltför att späda på vår raseri och vårt hat.

Expressen har även lagt ut en filmsnutt med en skrattande Eklund som handlar i en affär efter mordet – och en reporter talar om ”gränslöst ondskefullt”.

Ja visst är det ondskefullt och karln ska få sitt straff. Han har erkänt och kommer att dömas!

Men ondskefullt är det också att göra pengar på andras olycka – sann eller inte sann – via lösnummer! Att visa upp så mycket snaskigheter som möjligt, gräva upp all skit som tänkas kan och förnedra, förgöra! Överdriva och lägga till lite lögner – det säljer ännu bättre! Vem bryr sig om vad som är riktigt sant eller inte? Ingen rök utan eld – o s v.
Ringa runt till anhöriga för att få så många intima och osmakliga detaljer som möjligt om händelseförlopp – eller låtsas vara medlidsam för att sen visa upp gråtande släktingar på bild! Det är äckelpressen i sin prydo!

Det finns en man som nyligen ansattes av äckelpressen som mördare av sina egna barn i Arboga! Det har sagts mig att nära bekanta till honom erbjudits stora summor pengar för intervju med avslöjanden om honom som person! Denna pappa som mist sina två små barn – hängs fortfarande ut på Internet som mördare – trots att han har alibi och en annan person är häktat på sannolika skäl!

Jag vet själv hur det är att drabbas av äckelpressen! Dom vill en inget gott!! Sälja lösnummer är det enda målet – till vilket pris som helst! Och priset – det är din heder!

Jag mår illa!
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.