ÄCKELPRESSEN!

Lokalt, Sverige & Världen Kommentera!

Anders Eklund är en avskydd mördare – det vet vi alla nu! Han är förmodligen Sveriges mest hatade man idag. Han har mördat en liten 10-årig flicka och dessutom erkänt ytterligare mord och våldshandlingar.

Det som äcklar mig är på vilket vis kvällspressen vältrar sig i snaskigheter och visar upp Eklund i tillstånd där han ska se så motbjudande ut som möjligt. Expressen lägger ut ett foto på en fet karl som verkar stupfull – medan Aftonbladet bjuder på en tjock Eklund hånflinande med en cigarett nonchalant hängande i mungipan. Alltför att späda på vår raseri och vårt hat.

Expressen har även lagt ut en filmsnutt med en skrattande Eklund som handlar i en affär efter mordet – och en reporter talar om ”gränslöst ondskefullt”.

Ja visst är det ondskefullt och karln ska få sitt straff. Han har erkänt och kommer att dömas!

Men ondskefullt är det också att göra pengar på andras olycka – sann eller inte sann – via lösnummer! Att visa upp så mycket snaskigheter som möjligt, gräva upp all skit som tänkas kan och förnedra, förgöra! Överdriva och lägga till lite lögner – det säljer ännu bättre! Vem bryr sig om vad som är riktigt sant eller inte? Ingen rök utan eld – o s v.
Ringa runt till anhöriga för att få så många intima och osmakliga detaljer som möjligt om händelseförlopp – eller låtsas vara medlidsam för att sen visa upp gråtande släktingar på bild! Det är äckelpressen i sin prydo!

Det finns en man som nyligen ansattes av äckelpressen som mördare av sina egna barn i Arboga! Det har sagts mig att nära bekanta till honom erbjudits stora summor pengar för intervju med avslöjanden om honom som person! Denna pappa som mist sina två små barn – hängs fortfarande ut på Internet som mördare – trots att han har alibi och en annan person är häktat på sannolika skäl!

Jag vet själv hur det är att drabbas av äckelpressen! Dom vill en inget gott!! Sälja lösnummer är det enda målet – till vilket pris som helst! Och priset – det är din heder!

Jag mår illa!
 • slippa framtida Anders eklund

  Skriv och berätta hur vi skall göra livet så surt som möjligt för Mördar -Anders eklund tills någon förhoppningsvis gör vad som skulle ha gjorts för länge sen ???
  Jag mår illa när jag tänker på honom

  Mvh. Ingemar ”pingo” Löfström

 • Ingemar ”pingo” Löfström!

  Anders Eklund har fått sitt fängelsestraff. Något annat behöver inte göras!

  Varken Engla eller någon annan mördad får liv igen oavsett vad du eller någon annan gör.

  Det du KAN göra är att på olika vis se till att något liknande aldrig händer mera.

  Du behöver inte tänka på Anders Eklund – då slipper du må illa. Däremot föreslår jag att du tänker på andra presumtiva våldtäktsmän och mördare och gör vad du kan för att upptäcka och avslöja dom INNAN de begår brott.
  Genom att vara lyhörd och ifrågasätta kommer man en bit.

 • T:D

  vrålar av ilska) jag hatar inte Anders eklund eller andra mördare men däremot hatar jag mobbare och resten av mänskligheten. ge mig en komplimang!
  ex: ondskefull, diabolisk

 • Hämnaren

  Så fort Andres sätter sin fot utanför fängelse skall jag döda honom…Det finns många med mig. Han lever max en vecka utanför fängelset.
  Hade sverige haft lite moral och råge hade han blivit halshuggen på stortorget i Stockholm

 • Thomas

  Bjäbb, bjäbb och bjäbb ”Hämnaren” mycket skrik för lite ull.
  När det väl kommer till kritan så brukar de flesta balla ur.
  Jag själv är en förespråkare av dödsstraff men när jag väl fick en chans att titta på så sade jag nej.
  Det är otäckt att se någon dö, samtidigt så måste man tänka på vad personen har gjort.

 • Jag är emot dödsstraff. Dödar man någon som straff – så är man lika dålig själv.

 • td

  vrålar) duh! inga mord är hemska! i alla fall inte när civilpersoner mördar. dem kan ju vara fyllda med hat.

  vrålar brutalt aggressivt) ni skall inte döda anders eklund , han är för fan en naturbegåvning som förtjänar livet som alla andra mördare, våldtäktsmän. tänk också på att ju mer ni kränker anders eklund ju mer hat föds i mig.

  ge mig en komplimang!

  hälsningar från djävulens avkomma

 • Hoho

  PINGO har alltid varit en skrävlare hoforsbo som han är… men han har om rätt om Torsåkernbon Anders ”lillrunkarn” Eklund!!

 • Hoho

  men hälften som skrivs o dig är ju sanning!!! Eller….

 • Ingemar ”Pingo” Löfström

  Tufing

Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.