Nya ICA öppnade i Arboga idag

Lokalt, Sverige & Världen Kommentera!

Invasionsartat när nya ICA Supermarket öppnade idag i Arboga! Närpolisen på språng! Här gäller det att hålla ordning!

Fattades gjorde kravallstaket! Nej, så allvarligt var det inte – men mycket folk!  Här ses kommunalrådet Olle Ytterberg invigningstala.
Många fotografer som ville föreviga detta ögonblick – bloggaren själv räknar sig till en av dom. 🙂

Stort, ljust och fint! Sen blev det väldigt trång! Vi skulle köpa ägg och passade på att kontrollera att nya ICA Supermarket hade ägg från hönor som lever gott! Det hade dom! Båsbo ägg från Julita! Ägg från höns som får vistas ute om sommaren! Bravo nya  ICA Supermarket!!

Nya kortläsare vid kassorna gjorde att köerna blev segare än vad de borde varit. Många ville nog vara en av den hundra som fick en rosenbukett. Undertecknad höll sig framme och har nu en bukett vita rosor på byrån i hallen!

Vi handlade nästan allt vi hade tänkt. Några saker hoppade vi över. Dels för att vi inte hittade och dels för att det var så oerhört mycket folk. Men en prisvärd orkidé fick vi till i alla fall! Personalen var lycklig och glad. Lyckliga och glada blir förhoppningsvis alla Arbogabor över nytillskottet som låtit vänta på sig i fyra år! Så lång tid har förflutit sen Hemköp slog igen sina portar för gott.




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.