Drug preguntas

Thomas Becker och Kicki Norgren! Say no more!

ARBOGA, Bröderna katt och Vilda Wilma, Lokalt, Mat och Dryck, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

016 Say no more… På DN:s hemsida står det att måndagen kan bli årets varmaste dag…  Väldigt onödigt, tycker bloggaren.

Och – say no more: Thomas Becker och Kicki Norgren! Vi börjar med Kicki och vad hon och hennes nyblivne make hittat på: 025 Vilken toppenidé – Lasse-Majas tjuvgömma blir festlokal i Medåker!
Kicki Norgren och hennes make Lasse Olovsson fixade till en festlokal för minst 20 personer på den egna tomten!
Där kan man tala om ”Arboga – plats för inspiration” fast i Medåker då!
Läs mer i papperstidningen Bbl/AT från i fredags (1/8) för på nätet lyckades i alla fall inte bloggaren hitta artikeln.

Inte heller finns nyheten som hela Sverige talar om i lokalbladet… Skogsbranden i Sala DN Skogsbranden som härjar i Västmanländska Sala – inte långt från vare sig Arboga, Kungsör eller Köping. (Bild: DN).

Den enorma skogsbranden startade i torsdags och är ännu inte släckt! 100 brandmän jobbar och cirka 10 helikoptrar! Branden i Salaskogarna Aftonbladet Bilderna här är från Aftonbladet.
Men lokaltidningen tycker inte att det är något att skriva om vare sig på nätet eller i papperstidningen… Ingen stor grej, liksom…  🙁

Thomas Becker då? Jo, bloggaren hade hört sen tidigare att Thomas tagit över Högsjö Värdshus. Genom Malin ”Lutten” Persson och Facebook kom information om alla möjliga läckerheter som serveras på nämnda värdshus – och KRAV-odlat liksom lokalt producerat.

029 ”Lunchguiden” idag i lokala Arboga Tidning. Den är lätt att bara bläddra förbi men Högsjö Värdshus fångade bloggarens blick!

Det här stod att läsa! 027 Hur mycket gott som helst!

Dagens lunchalternativ: Ångade gula morötter, blomkål, varm gurka serveras med dillkokt färskpotatis, vispad cream fraiche smaksatt med dill och citron. MSC-märkt smörstekt rödspätta samt friterad krondill. Rostad KRAV-blomkål med puré av blomkål och potatis, gräddsås smaksatt med Kvibille samt älgköttbullar och rårörda lingon. SAY NO MORE!!

Jo, lite till förresten: Under resten av veckan finns bland annat vildsvinskålpudding, kräftpotatispuré och sommarkantareller till Wallenbergare! Det går också att få skysås av körsbär från Hamre till käket! Är det månne från morsans och farsans gård!? 🙂
Suck – say no more!

Arboga Tidning borde äta lunchen på E20 vid Rastplats Högsjön och sen skriva om Thomas Beckers fantastiska kök! Det är han värd och alla andra som borde få uppleva hans mat! Är den bara hälften så läcker som texten beskriver så är bloggaren mer än nöjd!

Högsjö värdshus 2 Bloggaren hittar ingen hemsida för Högsjö Värdshus men matstället finns på Facebook – HÄR! Högsjö Värdshus

Vilka killar och tjejer Arboga har!

Men – bloggaren skulle ju vila! Vila Det är dags för det nu! Än är inte huvudet OK.
Bloggaren gör nu som katten Felix: 009



Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.