Det handlar om mat! Men också ett sorgens budskap…

ARBOGA, Lokalt, Mat och Dryck, Minnesord, Sverige & Världen Kommentera!

Lten båt på sjön Idag finns dödsannonsen i Arboga Tidning…

Bosse och Anders dödsannons

Bloggaren fick tårar i ögonen och funderar över livet. Hur lite man vet! Hur fort det kan gå! Hur viktigt det är att ta tillvara varje dag och att aldrig skiljas i vrede.

Bloggaren känner både Bosse och Anders Eriksson och deras familjer men kanske inte tillräckligt nära för att bevista begravningen. Då finns denna möjlighet: Stödja Hjälmarens Sjöräddning Att stödja Hjälmarens Sjöräddningssällskap! Sjöräddningssällskapet
Sjöräddningen foto Det tänker bloggaren göra och det finns en väldigt bra nätsida där du och alla andra som känner för det kan skänka en gåva som minne och samtidigt stödja sjöräddningen – den HÄR!

 

Hjälmaren Foto Sjöräddningssällskapet

Var rädda om er och om varandra! Livet är kort och oförutsägbart.

 

Hjärta ur vatten

 

Mat då. 013 Bloggaren och hennes barn brukar peppa varandra med matbilder via mobilen! 🙂 Första bilden visar Spagetti Carbonara!

IMG_3859 Stekt fläsk med vita bönor, broccoli och sallad!

Eller kanske sill och potäter i hettan!? 😀 Sill o potäter

Mellanbarnet föredrar något lättare på kvällen och varför inte! Det ser jättegott ut! mms_img-1291123873

Bloggaren som lämnade blod här om veckan fick brev från Uppsala Akademiska Sjukhus om att ”järndepåerna” var för låga och att ”blodmat” måste ätas! Det gillar inte bloggaren egentligen. Äter helst fisk eller vegetariskt.
Men men, blodpudding fick det bli! Blodpudding

Njut fredagen och var rädd om dig! Skänk gärna en gåva till Hjälmarens Sjöräddningssällskap! HÄR har du länken igen till Sjöräddningssällskapet där du kan klicka dig fram till ”Stöd oss” och ”Ge en gåva”!

Sjöräddningssällskapet jobbar ideellt! Citat från sällskapets hemsida:

”Vi är en ideell förening som medverkar i 70% av sjöräddningen i Sverige, utan bidrag från staten. Vi har många frivilliga sjöräddare och en liten administration. Det innebär att du kan vara säker på att dina pengar verkligen används till ändamålet: att rädda liv till sjöss.”

Sjöräddningen in action

 

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.