Officiella och inofficiella nyheter och – kommer inte Björn Borg??

Allmänt, ARBOGA, Lokalt, Mat och Dryck, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö Kommentera!

Många katter Om det undgått någon så kan bloggaren berätta att hon är stor djurvän och kattälskare. Därför blev både tacksamheten och oron stor när en inofficiell nyhet kom bloggaren tillhanda. En vän meddelade att någon sett en död katt i centrala Arboga.

Bortsprungen katt Bloggaren som vet hur det är att leta efter en bortsprungen katt kontrollerade raskt att alla hennes egna var hemma och gick sen ut för att leta. Tack och lov hittades ingen katt – vare sig död eller levande.

Men så bra att inofficiella nyheter sprids! Sociala medier är av godo då! Katt

En officiell nyhet – via Arboga Tidning gillades: 008 Lite hederligt deckarjobb á la Barnaby! Poliserna i Arboga lurade inbrottstjuvarna i en fälla genom att byta uniformen mot civila kläder och vänta i affären där ett inbrott antogs skulle komma att ske! Läs mera i tidningen HÄR!

Annat ur bladet – officiellt har nu Samuelssons flyttat sin affär från Norra Ågatan till Strängen i Arboga! 012 Kul! Fast sen undrar bloggaren hur den här mannen skulle kunna ha någon särskild dragningskraft på presumtiva kunder och besökare… 013 I tre timmar ska han hålla låda!? Hoppas inte effekten blir den motsatta för affären…
Då hade bloggaren mycket hellre sett denne kille där!! Kampanjpuff_3 Björn Borg är Coloramas nya ansikte utåt!
Colorama_bjornborg Även om bloggaren inte varit det minsta intresserad av tapeter och färg – hade Björn Borg dykt upp hos Samuelssons då hade hon hängt på låset! Garanterat!!  🙂
Fast Samuelssons kanske inte tillhör Colorama längre?? Ser det ingenstans i annonsen – även om Colorama finns med om man söker Samuelssons på nätet.
Klicka HÄR för att läsa om Björn Borgs engagemang för Colorama.

Annat ur bladet: 011 Insändarskribenten talar om Köping men det kunde likaväl ha handlat om Arboga.
NÄR öppnar ett café i stationshuset!? Där börjar en hel del av besöken för människor som kommer till Arboga. Att mötas av tomma lokaler och inte ens en chans till en kopp kaffe mellan tågbytena är inte positivt.

På tal om kaffe så är bloggaren lite skeptisk till den här senaste flugan: 027 Man ska numera inte brygga sitt kaffe på vanligt sätt utan köpa små kapslar till en dyr apparat.
Bloggaren misstänker att det är en snart övergående trend – precis som bakmaskinen en gång i tiden. BakmaskinBakmaskinen utsågs till ”Årets julklapp” 1988. Hur många använder en sådan idag?

Bloggaren är så nöjd med sin hederliga gamla kaffebryggare! Kaffebryggare Dock erkännes att en Latte Pronto används emellanåt! En så kallad mjölkskummare! Latte pronto apparatPresent från dottern en gång.

Latte pronto Blir till en härlig kaffe latte! 🙂 Kaffe

Avslutar med ännu en sak som inhandlades i Stockholm förra veckan! På Desigual!! 🙂

006

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.