Mer att göra i storstan

Kultur, Lokalt, Mat och Dryck, Resor, Sverige & Världen Kommentera!

040 Ja, vad gör man i storstan? Förutom Fotografiska som är ett alldeles utmärkt förslag på utflyktsmål i Stockholm och som bloggen tog upp igår – så kan man förstås bara strosa runt.
Mitt i stan hittade vi den här skönsjungande unga tjejen! 034 En fantastisk ung dam med en pipa vi nog kommer att få höra mer av i framtiden. Namnet på henne är dock okänt för bloggaren.
Det finns mycket att se och köpa – som kortet i början av bloggen till exempel! 🙂
Ett annat är det här: 037 😀

På Fotografiska köptes de här vykorten. 043 *** 042 *** 041
Foton av Elliott Erwing.

På Fotografiska inhandlades också den här finurliga boken med tanke på medelåldern och att tiden flyger iväg! 100 saker att göra innan jag dör
”100 saker att göra innan jag dör”
. Dag att tänka till! 😉

Här är lite av bokens innehåll: 100 saker 3 ”Klassiker” att hinna besöka! Eiffeltornet och St Peterskyrkan kan bloggaren redan bocka av!

100 saker 2 Är det någon särskilt mat man gärna vill ha provat innan man drar sista sucken så kan man skriva in det också – eller bocka av förslagen som redan finns.

025 På tal om mat så utnyttjade vi take-away och beställde thaimat! Suveränt gott och fort fick vi det till dörren fem trappor upp i Vasastan! 030

Fynd gjordes också! Varsin sådan här för 10 kronor stycket!! 036 Som medlem i BodyShop har man vissa fördelar. Chocomania – doftar ljuvligt choklad när man duschar!

Nyduschad och klar! En sniff på ljuvliga tulpanbuketten och sen ut i verkligheten denna måndagsmorgon! Ha det gott! 🙂

Tulpaner




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.