Den sista dagen på året…

Lokalt, Personligt!, Sverige & Världen, Tankar och funderingar..., VIKTIGT! Kommentera!

016 Så är den då inne – årets sista dag. En festdag för en del, en dag som alla andra för några men för alla och envar chansen till reflektion och till möjlighet att börja om.

026 Som på bilden från julafton – där den gamla kvinnan ser på den unga, hon som tänder blosset, ljuset, hoppet för framtiden – en ny tid. Det gamla har gjort sitt och det unga kommer.
Både som gammal och ung kan man reflektera över livet och över året som gått.

Blev det som vi hoppades? 022 Glädje och rikedomar?
De rikedomar som inte handlar om materiella ting utan om det som är mycket viktigare – det själsliga. Fick du ro i själen? Kände du värme och lycka? Fick du den kärlek du är värd att få för att just du är du?

1012816_10152095724509512_1527502761_n Hur känns det när du ror ut på 2013 års sista dag? Ror du bort eller ror du i hamn?

Precis som flickan som tänder ljuset – 026 - Kopia (2) får du en ny chans om några timmar. En ny chans att tända ljus. Nya möjligheter, en nystart – tillfälle att göra om, göra nytt.

026 - Kopia Chansen att börja om, förändra, förbättra får vi varje dag men just ikväll när löften ska uttalas för att hållas, just ikväll är det en unik, mer officiell chans att förändra ditt liv. Kommer du att göra det? Kommer du att tända ett nytt ljus, ge dig själv ett nytt hopp?

024 Klockan slår snart tolv, efter midnatt inleds ett nytt år – 2014.

Glöm det tråkiga och det hemska – men bevara de fina minnena. Imorgon ligger framtiden framför dig som ett oskrivet blad!Oskrivet blad
Future exit Ta chansen att göra 2014 till det bästa året på väldigt länge! Gör dina val och gör dem rätt. Det tänker jag göra.

014 Med gula kantareller till middagen – fina och goda minnen från en solig sommardag i juli 2012 –
och med lagom mycket ”skumpa” 😉 005 önskar jag dig av hela mitt hjärta ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!

020

 




Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.