Himmelriket på jorden finns i Himmeta!

ARBOGA, Arbogas Medeltidsdagar och andra begivenheter, Lokalt, mänskligt, Personligt!, Stress och utbrändhet, Sverige & Världen, VARGAR, djur och miljö Kommentera!

Jag tror säkert att fler anser sig veta var himmelriket på jorden ligger och det finns förmodligen många riken som är värdiga den benämningen. Det jag tänker på nu – det ligger i Himmeta!

Kakan ovan, en kardemummakaka, är ett signum för himmelriket där. Vi bjuds alltid på kardemummakaka när vi besöker detta underbara hem. Den smakar så gott men det godaste är ändå atmosfären på platsen. Är man det minsta stressad eller ledsen – vips försvinner bekymren i den varma, lugna gemenskapen hos Birgitta och Per-Erik! Det kan jag skriva under på liksom mina barn men förmodligen många fler – barn, ungdomar och vuxna.

Ett himmelrike även för djur! Här fina Sally, dotter till Flisan, en älskling som somnade in av ålder förra hösten. På gården finns också hästar och höns! Hönsen kommer när Birgitta visslar på dom!

Av de tio ägg som Birgitta lät kläckas fram blev det nio hönor och en tupp!

Gården har tre katter och det här är Svenne! En så kelig och go katt med den lilla egenheten att han är passgångare!

Tack Birgitta och Per-Erik för att ni finns! Kram!

  Himmelriket kände knappast de katter till som Bbl/AT skriver om idag. Inte förrän de fick en smak av det hos Kattvännerna i Köping! Akut läge, skriver tidning, för nu är den tid inne då de så kallade sommarkatterna dumpas. Kattungar som var gosiga och roliga en sommar på semestern men som inte får plats när det är dags att resa hem. Skamligt är vad det är!
Stöd Kattvännerna i Köping, som ingår i Djurskyddet Sverige! Klicka på namnen för att komma till deras hemsidor! Tack Linda, Sari och alla andra som gör ett fantastiskt jobb för katterna som kommer till hemmet i Köping!

Annat i tidningen – förstås – handlar om Medeltiden som börjar imorgon i Arboga! 😀 Jag hoppas att Arboga Tidning/Bärgslagsbladet hade s k totalutdelning idag så alla i KAK nås av den extra bilaga som finns med! Köp tidningen genast annars! Eller gå in HÄR och kom till tidningens hemsida – eller direkt till Arboga Medeltids hemsida HÄR!

  Namnsdagsbarnen heter Dennis och Denise. Förutom seriefiguren tänker jag bland andra på Dennis Andersson som ibland tar jobb på just lokalbladet och på en av kämparna inom Kattvännerna i Köping – Marie Persson. Hennes dotter bär de fina namnet Denise!

Jag tänker dessutom alltid på Randy & the Rainbows när jag hör namnet! Hör låten Denise från 1963 genom att klicka HÄR!

 

 
Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.