Drug preguntas

Tacksam – Glad Påsk Puss!

Puss i Påsk Inga Kommentarer »

I morse när bloggaren vaknade så tänkte hon: – Vad jag är tacksam!
Tacksam för att vakna och vara frisk! Inte bara frisk utan också pigg och glad. Tacksam för att faktiskt vakna – att leva.

En mycket nära bekant till bloggaren skrev så här igår:

”Pizza och ett glas rött ”i min ensamhet”… – och jag kunde inte ha det bättre!! Ett underbart liv – so far!
Träffade mitt livs kärlek och vi fick många fina år tillsammans. Han gav mig tre ovärderliga gåvor – mina tre älskade barn!❤❤❤
Nu lever jag ensam. Gör vad jag vill! Bestämmer allt själv!❤Sen finns det en underbar kille som jag träffar då och då. Han ger mig fjärilar i magen och dunkande puls bara jag tänker på honom.
Livet kan ta så många olika vägar. Jag är så tacksam och jag njuter varje dag.
Jag brukar säga: – Skulle jag dö nu så har jag haft ett underbart liv!
Ångrar inget och älskar fortfarande.️
All kärlek till livet, till mina barn, till Älskling – till det som varit och det som komma skall.”
❤/S
Visst finns det SÅ mycket att vara tacksam över. Livet är så kort så man borde fokusera på att glädjas åt det man har och inte lägga ner tid på gnäll och oförrätter.
Tänka på glada och lyckliga stunder och snabbt glömma dom dåliga! Ett söndertuggat uttryck är ”Lär dig livets stora gåta – älska, glömma och förlåta”. Söndertuggat och tjatat – men SÅ SANT!
 Varför ägna tid åt att älta tråkigheter! Varför låta hemska personer få leva kvar i minnet och förstöra den tid du har! Du mår bara ännu sämre och personen som åsamkar dig smärtan har kanske redan glömt allt. Ge inte personen den glädjen att det dumma hon eller han gjorde fortfarande plågar dig!
Som bilden nedan säger: ”Ta dig tid att vara tacksam för allt som du har. Du  skulle kunna ha mer, men du skulle också kunna ha mindre…”
 Bloggaren gillar att pussas!
Så nu blir det massor av påskpussar!!
Överallt pussar det!!
Lite informerande pussar!
Och lite ransonerade pussar!
Sen finns det lite luriga pussar! Och dom pussar som kanske är lite bittra…
Djuriska pussar!
Summa summarum av dagens blogg – var tacksam över det du har! Gläds över det som är positivt! Glöm tråkiga händelser och skippa dåliga människor – de är inte värde din tanke ens en gång!
Pussas gärna och ofta! Gammal – 
som ung! 
Pussar kan man aldrig få för mycket av – och särskilt inte till påsk! Har du långt till din käresta – skicka en via sms eller e-post!
Det gör bloggaren – också… 😉
MASSOR AV PUSSAR (förstås) OCH KRAMAR till er från bloggaren och den som får den allra fetaste pussen det vet ni vem det är…Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.