Drug preguntas

Rädda killar får aldrig kyssa vackra flickor

Det fria ordet, Känslor, Personligt!, SEX Inga Kommentarer »

Så är det! ”Rädda killar får aldrig kyssa vackra flickor”!
Och mesiga grabbar får aldrig någonsin bästa tjejerna! Sorry guys, men så är det faktiskt.

Och bloggaren avslöjar: Hon avskyr mesiga män!
Mesiga män utan attityd.  Män som inte kan säga ifrån.   Män som jamsar med! Män som saknar ryggrad så kvinnorna sopar golvet med dom!

Män som helt enkelt är FÖR SNÄLLA!

Sådana mesproppar går inte hem hos bloggaren – definitivt inte! Bara så ni vet! 😉

”A weak woman will make your life hell if you leave her. A strong woman will just leave you the hell alone and move on with her life”. 

SÅ sant! Det finns exkvinnor som lämnats och som då verkligen gör livet till ett helvete för männen som lyckats bli av med dom! Dessa ex äter mesiga killar till middag!

Medan starka kvinnor bara lämnar mespropparna åt sitt öde i helvetet och går vidare med sina liv!

Hur är det möjligt?? Hur svag kan en man bli?? Bloggaren menar – det är en sak att vara svag lite allmänt så där. Lite för snäll mot tjejer. Låta dom utnyttja sig lite väl mycket. Vara en mes och slicka den hand som slår en.
Det är inte OK men hur kan män låta exen, som de faktiskt visat lite stake och gjort sig av med, få fortsätta att styra och bestämma!?
HUR kan män fortsätta att sprattla som nickedockor åt dessa kvinnor?? Fullständigt obegripligt!

DET är vad bloggaren kallar MESIGA KILLAR!

Vad är det för stil!? Ingen still alls! Visa lite stake och sätt exen på plats!

Då finns det en hel del kloka ord om sådana killar – och om starka kvinnor! Se bara:

Starka kvinnor skrämmer veka (läs: mesiga) män!

Och veklingar till män dras till veka, osäkra kvinnor! Så det blir till att trampa runt i en aldrig sinande sörja av seg tristess, bråk, gnäll och olycka. Aldrig kravla sig över kanten till ett annat, bättre liv.

Så här är det! och så här: SANT!


Kanske är det här lite tragisk fakta…  Och sen är det ju så här också:

Det är bara du som kan ändra dig och ditt liv! Om hur det ska bli. Om du ska fortsätta vara en svag, mesig kille som låter tjejer utnyttja dig. Du kanske ryter till ibland, klagar inför polarna men ramlar tillbaka i eländesträsket igen och igen och igen…
BARA DU KAN SE TILL ATT FÅ KYSSA DE VACKRA FLICKORNA!

Bloggaren är en tuff flicka och tuffa flickor tycker så här: Yes!!

Sen finns det naturligtvis orsaker till varför män är mesiga och veka. Då får man nog gå tillbaka i tiden till när mannen var en liten pojke. Men det är en annan historia och en annan blogg.
Bloggaren känner mycket för dessa små pojkar som blivit lite trasiga män. Hon har en viss förkärlek för dom. Samtidigt finns det gränser. Finns viljan till förändring – att lyfta sig själv i håret med lite hjälp – då är det grönt ljus!

Glöm aldrig detta killar! En god, lojal kvinna är något av det viktigaste en man kan få i sitt liv.  MEN det krävs en riktig MAN att förstå det också!

SLUT FÖR DENNA GÅNG!!


Sist men inte minst – en särskild het kyss till Älskling! Vi ses…

 

 

 

 

Du vet att du är från Arboga om du ska hålla käften!

Allmänt, ARBOGA, Arbogas Medeltidsdagar och andra begivenheter, Demokrati och rättvisa, Det fria ordet, Främlingsfientlighet, Lokalt, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, Västra Mälardalen, VIKTIGT! Inga Kommentarer »

Bloggaren kan inte.

image

Artikeln kan du läsa HÄR! Expressen papperstidningen 3 aug 2015

 

Inte se, inte höra, inte tala…

Allmänt, ARBOGA, Arbogas Medeltidsdagar och andra begivenheter, Dagens predikan, Demokrati och rättvisa, Det fria ordet, Främlingsfientlighet, Lokalt, POLITIK, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, Västra Mälardalen, VIKTIGT! Inga Kommentarer »

Inte-se-inte-höra-inte-tala När bilder säger mer än ord.

11745847_10153447929134512_428374571803711365_n….. 11781657_10153463543034512_5587199340569647277_n….. 11755887_10153458900674512_3999730230673707560_n

image3-225x300…..image12-300x300…. yttrandefrihet_24031140

och ändå… avhoppad_sdu-politiker

 

Nej-till-rasismen-Ja-till-mångfalden

Om Jesper Nilsson, tidigare ordförande för Sverigedemokraternas Ungdomsförbund i Västmanland, och varför han hoppade av SD kan du läsa HÄR!

Hans meddelande om avhoppet finns också på Facebook – gruppen IRM.

Fler protester kommer imorgon i en kvällstidning nära dig. Expressen logga

Normaliseringen av rasism – Adam Tensta och jag.

ARBOGA, Arbogas Medeltidsdagar och andra begivenheter, Brott och straff, Det fria ordet, Främlingsfientlighet, Lokalt, Samhällsfrågor, Sverige & Världen, VIKTIGT! Inga Kommentarer »

”Normaliseringen av rasism” får igång bloggen idag. Detta frö till blogg har legat och grott länge men den som fick fröet att blomma ut och bli en blogg var Adam Tensta. Adam Tensta i TV4s God morgon 16 juli 2015

Adam Tensta har i en debattartikel i Aftonbladet krävt en ursäkt av TV4-gruppen för att de bjudit in  ”youtubestjärnan” Louise Andersson Bodin som personlig tränare i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.
Louise Andersson Bodin Anledningen är att hon tidigare lagt upp en video som hon döpt till ”Negerbög”. I videon säger hon bland annat att ”negrer” är ett folkslag och att man ska få använda ordet, annars är man rasist.

När Adam Tensta inte hörde någon ursäkt tog han itu med det imorse i direktsändning i TV4 – se inslaget HÄR!

Adam Tensta ber TV4-gruppen om svar på tre frågor, citat Nyheter24:

”Hur en person som Louise Andersson Bodin kan bli bokad till programmet,
hur hennes medverkan rimmar med kanalens paroll ”noll rasism”
och varför TV4 inte har gått ut med en ursäkt efter Andersson Bodins medverkan.”

Jag skäms när TV4 normaliserar rasism – säger Adam Tensta.

Att negligera dessa frågor, sopa dom under mattan och lägga locket på – det är normalisering av rasism, anser också bloggaren!

Bloggaren har själv varit med om denna typ av normalisering! När Arboga Medeltidsförening gick ut med att två i kommunen aktiva Sverigedemokrater ska blir ”Årets Medeltids Brudpar” försökte bloggaren få svar från kommunen. Det visade sig inte gå varför en insändare publicerades – med ett antal frågor till kommunledningen. Dessa frågor var:

1. Jag vill veta om de styrande i kommunen är inblandade i valet – eller om Medeltidsföreningen självsvåldigt väljer och det därmed finns risk för omdömeslösa val? 

2. Jag vill också få motiverat för mig hur två personer med främlingsfientliga åsikter kan anses lämpliga att representera Arboga officiellt under en av de största turistattraktionerna i kommunen? 

3. Sammanfaller de styrandes åsikter med SD:s vad gäller invandringspolitik? Om så icke är fallet väljer de styrande då att ignorera den symbolik och det ställningstagande som valet av brudpar innebär? 

4. Jag och många med mig anser att Medeltidsdagarna ska vara en tillställning där alla människor ska kunna känna sig välkomna – även flyktingar och utrikes födda. Hur tror de styrande i kommunen att valet av Sverigedemokratiskt brudpar uppfattas av de sistnämnda? Känns valet som en publiksuccé och ett lyft för Arboga? Om inte – vad tänker ni göra åt det?

5. Eftersom valet har upprört en del känslor – hur kommer den polisiära bevakningen att vara under Medeltidsdagarna och innebär det större kostnader för kommunen, i så fall hur mycket större?

SD-bröllopet Hela insändaren i lokaltidningen finns att läsa HÄR!

Bloggaren fick aldrig svar på sina frågor! Det hela har tystats ner, sopats under mattan – rasismen normaliseras genom kommunens och lokaltidningens försorg.
Resultatet blev en anmälan till Pressombudsmannen från bloggarens sida efter att lokaltidningen som ”slutkläm” på debatten om huruvida det var rätt av bloggaren att ställa frågor till kommunledningen om valet av brudpar publicerat detta i papperstidningen:

034

För den som är synskadad kan bloggaren berätta att texten säger ”Det gäller Susanne W Linde. Jag förstår att man kan ha ”otur när man tänker”. Om man har ”otur” varje gång borde man kanske be om hjälp för att kunna lära sig tänka rätt?”
Anonymt undertecknad ”BMRH”

Förutom en kränkning mot bloggaren personligen är detta en uppenbar normalisering av rasism! Kommunledningen passar och svarar inte på frågorna. Tidningen avslutar debatten med att anse att insändarskribenten har problem med att tänka rätt – d v s det var fel att ställa frågor om hyllning av Sverigedemokrater vid av kommunen sponsrat bröllop.

Dessutom kan bloggaren avslöja att i ett yttrande till Pressombudsmannen angående bloggarens anmälan skriver chefredaktören att alla insändarsvar som följde på bloggarens inlägg enbart var emot densamma.
M a o kan man förstå att chefredaktören tyckte det var OK att anse att bloggaren har otur när hon tänker och borde söka hjälp för det.

SKANDAL, anser bloggaren och ser detta som ett led i den stora, skrämmande normalisering av rasismen som är på gång där att göra Sverigedemokraternas politik rumsren är ett av de mest horribla.

Bloggaren låter sig inte skrämmas eller tystas! Bloggaren låter sig inte tystas

Nej till rasismen Ja till mångfalden

 

 

 

Sopor och skräp och lite njutning!

ARBOGA, Blommor och blad, Bröderna katt och Vilda Wilma, Det fria ordet, Gator och vägar, Lokalt, Sverige & Världen, Trafik Inga Kommentarer »

006 Så här ser det ut lite då och då hos bloggaren som flitigt källsorterar sina sopor hemma. Det blir en hel del i olika kassar – papper, kartong, plast, metall, glas och batterier. Om man gör det lite oftare blir det inte så besvärligt…

Besvärligt kan det dock bli ändå – när man ska försöka slänga soporna… 010 Containrarna för kartong vid Vilstahallen var proppfulla! 012
Det finns luckor runt om containrarna men det såg likadant ut överallt… 013

Övriga containrar för andra sorters avfall var tomma! Man undrar om det inte finns någon bra organisation runt tömningarna? Det verkar dessutom vara flera företag inblandade och bloggaren hittade inget namn eller telefonnummer på den som handhar avfallsgruppen kartong. Trist.

Annat skräp visade sig det här vara: 009 Joggingskor inköpta för endast ett år sedan! 007 Använda en sommar och en höst, förra året – och så nu då… 008 Inte kan man gå tillbaka och klaga heller. Skorna är köpta på Bissens i Köping som har slagit igen.
Det blir till att leta upp slantar i börsen och köpa nya.

Skräp är det med en hel del annat också! 🙁 Därför har detta brev gått iväg. 001 Information kommer så småningom om vad som händer.

Information kommer också om det här: Parkering 1 *** Parkering 2 Arboga kommun tycker att det är en helt OK parkering. Frågan går nu vidare till farbror Polisen. Polisen logga

Vad som händer idag? Jo, det blir en dag av njutning! Frukost 11 juni 2015 Som började redan på morgonen.

028 Frukost ute! 024

Med alla tre katterna! Njutning! 😀 Njut mera! Ta tillvara din dag och NJUT!

030

 Premium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.