Drug preguntas

Cougar? Om farliga åldern och hur man kommer dit!

Bröderna katt och Vilda Wilma, Dikter, Föräldraskap, Feminism och jämställdhet, Känslor, Kärlek, Livet, Lokalt, Personligt!, Relationer, SEX, Stress och utbrändhet, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

Idag kände sig bloggaren plötsligt lite nostalgisk och eftertänksam. Kan bero på det grå vädret och snölagret som lagt en dämpande stämning på tillvaron men också på annat.
Det som var tänkt att bli en sorts blogg blir en annan efter lite research som fick bloggaren på gott humör och faktiskt storskratta emellanåt! 😀

Var ska vi börja??
Jo, vi börjar med Amelia som har legat och grott en tid i bloggarens digitala byrålåda!
Det ska sägas från början att bloggaren aldrig riktigt gillat Amelia Adamo – eller rättare sagt, den uppfattning hon fått om Amelia och hennes tidningar. Efter reportaget i DN här om veckan är bloggarens tillstånd vad gäller Adamo densamma och snäppet sämre.

Bloggaren gillar inte stilen, helt enkelt! Som det där att det var så gulligt och underbart att städerskan ville komma på Adamos avskedsparty. So what??
I Adamos fall verkar det handla om klasskillnader som mötas medan för bloggaren är det självklart att vänner kommer på ens fest – städerska, direktör, whatever!!

Sen var det ju en annan godbit också. Det Adamo sa och som syns högst upp på sidan här intill. Det här:
”Jag var precis nyseparerad och ville bara vara singel och dejta och alla sa att ”hur jävla dum är du, du är 62, du kommer bara hitta 80-åriga gubbar som måste ha både blomsterpinne och viagra för att få upp den.”

Tänk så fel hon kan ha, Adamo! Och sån otur! 80-åringen blev en i samma ålder som hon själv!  Och så behöver det ju faktiskt inte alls vara! Kom ut i livet bakom pappersupplagorna Amelia!
 Hört talas om ”cougar”? Eller puma som man säger på svenska. Inte helt rumsrent och det är heller inte ordet MILF!
Så här skriver Wikipedia om ordet MILF, citat:
MILF, en akronym för ”Mother/Mom/Mum I’d Like to Fuck”, är en term som allmänt betraktas som vulgär. Benämningen kommer från amerikansk ungdomskultur och syftar på en jämnårig väns mor som är så attraktiv att vännerna kan tänka sig att ha sex med henne.
Men den specifika bety
delsen har bleknat till förmån för en mer generell. Ordet kan numera sägas beteckna en sexuellt attraktiv mogen kvinna.”

När bloggaren letar efter artiklar om mogna kvinnor som dejtar yngre män visar det sig svårt att hitta något seriöst. En komedi… ”MILF – life crisis. Because after marriage comes dating”

Bloggaren kommer att tänka på ”farliga åldern”. När bloggaren var liten kunde det hända att föräldrarna pratade om någon förtappad själ, alltid en man, som hamnat i den så kallade farliga åldern.
Det betydde att mannen fullständigt tappat huvudet, började bete sig som en hormonstinn tonårsyngling igen och gett sig ut på jakt efter unga flickor – trots fru, hem och barn.

Jaha, men kvinnors farliga ålder då – när kommer den? Finns den?
Klart den gör! Men inte som någon otäck, farligt åkomma utan mer som ett normaltillstånd, kanske man kan säga. Tiden som kommer efter att barnen blivit stora och vi fortfarande är pigga och friska – och sugna på livet.

Bloggaren har egen erfarenhet och kan berätta om hur dysterhet och kaos kan förbytas till nytt liv i en ny, ”farlig ålder”.

 Efter år av dubbelarbete – hemma och på arbetsplatsen utanför hemmet – dundrade bloggaren in i den numera välkända väggen.
När maken sedan 30 år tröttnade på en sjuk fru blev hon lämnad ensam att klara sig själv. Stor vånda, många tårar under flera år, hopplöshet och sorg
Det kom senare tursamt nog att förbytas mot något annat och mycket bättre… 😉

 Bloggaren hade svårt att varva ner. Plikttrogen och nitisk som hon var.
Nu blev bloggen både ett vattenhål men också en plikt…
Bloggaren har faktiskt hållit bloggen igång i över 10 år! Men till slut hände det som fick henne att omvärdera hela tillvaron, allt! Hon gled in i den s k farliga åldern!

Plötsligt blev inte bloggen så viktig längre. Från att ha hamrat ner en blogg varje dag, gick det dagar emellan, veckor ibland, ja till och med längre tid.
Och allt annat blev också lite ovidkommande.  Hur kul är politik egentligen!?  Och orka kolla nyheter och hänga med vareviga dag!

Ja, vad hade hänt egentligen!?   Jo, helt plötsligt hade en ny man klivit in i bloggarens liv och uppmärksammat henne på att det finns andra trevliga saker i livet trots att hon bestämt sig för att dessa trevliga saker definitivt var förbi för hennes del.
Och – mannen var yngre än bloggaren!

Bloggaren sökte, som sagt, efter seriösa artiklar om kvinnor som är lite äldre än de män de träffar och hon hittade lite grann i alla fall.

Den här bilden tillhör inte dom artiklarna! 😀
Målningen som hänger på ett museum i Budapest heter ”Onlikely couple” – d v s ”Osannolikt par”...
På 1500-talet var paret osannolikt och det har hängt kvar – tills nu! 😉

Så här läser bloggaren i Expressens bilaga Hälsoliv:

”Därför tänder unga män på äldre kvinnor.
Är det pengarna, erfarenheten eller det lite pirrigt förbjudna som lockar unga män till 40+ och 50+ kvinnor? Det blir allt mer accepterat med en relation mellan en yngre man och en äldre kvinna.

Förr i tiden såg man ut som en tant redan vid 20-årsåldern. I dag har vi helt ny stil, vi tar hand om våra kroppar och behöver inte vara tanter ens i 60-årsåldern, säger psykologen Maria Farm. I dag kan en kvinna med karriär, pengar, erfarenhet och trygghet anses attraktiv. Tidigare var det nästan alltid mannen som stod för de attributen.

– Det här är en positiv utveckling i samhället och hänger helt klart ihop med jämställdheten, menar Maria Farm.

En yngre man som inte är så formad av gamla normer och förväntningar kan finna det kittlande att bli ”upplärd” av en mer erfaren kvinna.

– Äldre kvinnor är ofta mer tillfreds med sig själva och vet att de duger, en trygghet som gör att de lättare kan ge sig hän.

Så sanna ord! Och psykologen Maria Farm, fortsätter:

”- Jag tror att många män tycker det är avtändande och har svårt att hantera den unga kvinnans utseendefixering. Den här typen av fixering och ängslan gör det ganska svårt att släppa loss i sexualiteten, utan det blir i stället ett hinder, tror Maria.

Att bli förälder och mamma gör mycket med de allra flesta kvinnor. Man blir säkrare och vågar leva ut flera känslor.

– Mammor blir mer jordade och det påverkar sexualiteten. Nu kan hon känna sig trygg i att ta för sig, visa vad hon vill och inte vill. Jag tror att de inte är lika rädda för att bli avvisade heller, och sånt borde ju avspegla sig i sängen.”

 Läs hela artikeln HÄR!

 2013 skrev Ulrika Milles i DN om lite äldre kvinnors sexualitet och att hon saknar romaner, författarskap om detta. Tyvärr kallar hon det klimakterieskildringar – något bloggaren inte alls förstår varför.
Så här avslutas artikeln:

”Om nu romanförfattarna hamnat på efterkälken vad gäller klimakterieskildringarna så är essäisterna mer vakna. Förra året kom Jane Shillings mycket brittiska ”Främlingen i spegeln” på svenska och Nina Lekanders ofina ”Hästar, män och andra djur” som slutar i en hyllning till den gränslösa och tygellösa äldre kvinnan.

”Jag tror inte på åldrandet”, skrev Virginia Woolf vid femtio års ålder. ”Jag tror på att ständigt ändra läge i förhållande till solen.”
Vi saknar de stora nyskrivna berättelserna om detta land, dess karta, dess sol och skuggor.”

Läs artikeln i DN HÄR!

Ja nu vet ni, om ni inte redan anat det förstås – att bloggaren drabbats av ”farliga, härliga åldern”.
Det ska ju faktiskt inte betyda att man bara fokuserar på detta enda, men numera är det mer balans. Lite nyheter, lite politisk agitation, färre bloggar och mer TÄNKA PÅ BARA MIG! Och på Honom självklart!

Bloggaren vill lyfta kvinnors liv och längtan! Det finns faktiskt en tid efter barnen och kanske en förlupen make – en härlig, levande, varm tid! Så se fram emot den och sörj inte! Ta för er! Kommer någon lockande i er väg – häng på!

Och glöm detta med ålder!  Ålder är bara en siffra och har inget med känslor, sex och gemenskap att göra! Våga och vinn!

Lite mer vanligt måste in i bloggen också. 🙂
Det här ur bladet Cirkulera:

Om att du kan låna fritidsutrusning! Läs mer på Vafab Miljös hemsida HÄR!

Den här knep bloggaren ur DN också: Röntgenläkaren säger om Kinberg Batras bild: ”Jag ser här att du fullständigt saknar ryggrad, har du inte känt av det på nåt sätt?!” Kinberg Batra svarar: – Jo, som en tillgång” medan Åkesson kliver på henne och in mot makten och härligheten.

Lite funderingar också. Intill en anteckning med orden: ”- Måste jag älska så förbannat!!”

Min godisbutik är sällan öppen.
Nästan alltid stängd.
Butiken har allt man kan tänka sig –
och du har nyckeln dit.
Välj mellan sött och sötare,
hårt och mjukt,
något med lite mer sting
och kanske en slickepott!
Jag vet vad du vill ha –
så ta för dig nu.
För jag stänger imorgon.
Lagret är slut…
och det är osäkert när det fylls på.
Osäkert när jag kan öppna igen…

Ja, livet kan vara tufft emellanåt. Långa tider av grå vardag som emellanåt kan lysas upp lite grann.
 Sådana där grå dagar borde man vara en katt!
 Bara ha tankar på när det kan tänkas vankas mat, när man kan gå ut och göra sina behov och däremellan sova. Är det riktigt gråtrist och tråkigt kan man faktiskt sova hela dan! 🙂

Ha en fin söndag så ses vi igen när andan faller på. Och glöm inte orden på bilden här intill: ”Don’t look back. You’re not going that way”.

Nej, titta inte tillbaka – du ska inte dit igen! Se framåt! Nya tider! Nya upptäckter. Tänk: Det kan bara bli bättre! Så ta för dig!

 

 

Bloggarens relation till Olof Palme!

ARBOGA, Brott och straff, Föräldraskap, Lokalt, Personligt!, POLITIK, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

Palme mördadPå söndag är det 30 år sedan Sveriges statsminister Olof Palme mördades. Händelsen uppmärksammas bland annat genom en dokumentär i TV4. Palme sista timmarna Programmet som sänds i två delar startade igår och fortsätter idag. Klicka HÄR för att komma till dokumentärens del 1.

Många minns chocken. Telefon Bloggaren blev uppringd av sin bror tidigt på morgonen den 1 mars 1986 och han sa: – Har du hört att Palme har mördats!? Vi var i chock.

Grand Sveavägen Från den dagen blev Sverige inte längre som förr. Oskulden var tagen. Vår naivitet för alltid borta. Att vår statsminister kunde skjutas ner och dödas på öppen gata! Det var oerhört. Palme mördar 2

Palme ung Väldigt många från den tiden har förmodligen någon sorts relation till Olof Palme. Antingen var man hängiven sosse eller också hans motståndare. Bloggaren tillhörde den senare gruppen. Palme debatterar

Palme glad I TV4:s dokumentär får man också veta om hur relationen till politikern Palme blev personlig.
Man antingen älskade eller hatade Olof Palme. Nidbilder och hätska, obehagliga uttalanden och artiklar tilltog mot slutet av hans tid.

Palme diskuterar Man retade upp sig på Palme – om man som bloggaren var motståndare. Hans retorik och hans överlägsenhet i debatter gjorde att man blev förargad på honom och därmed också tog avstånd från hans politik. Palme överlägsen

Susanne och Carl-Johan när kungen och Silvia besökte Arboga Bloggaren var på den tiden nybliven mor och upplevde Socialdemokraternas familjepolitik väldigt negativt. Att tvingas lämna bort sitt barn, bara dryga året, kändes fruktansvärt.

Dessutom fanns ingen daghemsplats att få! Ropen skalla daghem åt alla ”Ropen skalla – daghem åt alla” skanderades det men Arboga hade inte nått dit ännu…
Det betydde att man som förälder fick lov att annonsera i tidningen efter dagmamma och sen hoppas på tur… Dagmamma 80talet

Det kändes definitivt inte bra att lämna bort sitt lilla barn under sådana omständigheter. Susanne och Carl-Johan 1986

Vad gjorde bloggaren då!? Självklart accepterades inte detta faktum och vem skulle man ge sig på? Jo, högsta chefen förstås – ja just det, Olof Palme! Palme Den högst ansvarige för såväl den förda politiken i Sverige i allmänhet som föräldrapolitiken i synnerhet!

Skriv brev Varje måndag, vecka efter vecka i över tre månader fick Olof Palme ett brev från bloggaren. Hon gav sig inte!

Och till slut gav Olof Palmes sekreterare med sig och hon ringde upp med meddelandet: ”– Olof Palme läser alla dina brev och han kommer att svara dig.”

Beskedet kom veckan innan han mördades… Det kändes faktiskt lite olustigt. Även om det naturligtvis inte var bloggaren som höll i vapnet så hade hon varit mycket arg och upprörd på Olof Palme.

Det kom alltså aldrig något svar från statsministern. Inte heller verkar mördarens identitet bli besvarad. Det känns märkligt, sorgligt och oacceptabelt. Hur kan någon obemärkt döda landets högste ledare och sen komma undan med det – året efter år, nu snart 30 år!

Palmemordet Se gärna dokumentären! Första avsnittet i TV4Play HÄR och ikväll på TV4 klockan 21.00.

 

 

Alla pappor är skitstövlar!

Föräldraskap, Känslor, Lokalt, Personligt!, Relationer, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

Kvinna med brödkavel Alla pappor är skitstövlar! Så kan man nästan tolka artikeln i Expressen som nu delas vilt på sociala medier.

Till alla pappor som inte lever upp till titeln –

så lyder rubriken på artikeln som sågar papporna längs med fotknölarna genom Sara Wigséns försorg. Sara Wigsen (Foto från Expressen).

Daddy and me Expressen ”Så – det här skriver jag till alla pappor som inte finns där. Det finns inga ursäkter. Det är inte ditt barns fel. Det är ditt fel och bara ditt fel. Du kan skilja dig från din partner men du kan inte skilja dig från ditt barn. Du kan faktiskt inte det.”, citat ur artikeln.
Du kan läsa hela krönikan HÄR.

Argt par Det handlar om skilsmässor.
Om familjer som går sönder. Skilda sängar Om barn som far illa när mamma och pappa inte längre håller ihop. Mamma flyttar från pappa

Vi har hört det förr. Vi har läst om det tidigare. Kvinnor har klagat och kommer att klaga igen på samma sak – frånvarande pappor. Arg kvinna 1

Visst, det finna många pappor som bara är föräldrar på pappret, kanske bara genom ett faderskapstest. Det finns pappor som aldrig träffar sin barn därför att de aldrig haft en relation till barnet eller kanske tappat den på vägen. Det finns taskiga pappor. Men det finns många bra och längtande pappor också!

Daddy please come home Det är aldrig ens fel att två träter! När mammor säger att barnen far illa av pappor som ”inte ställer upp” så har de själva stark del i att barnen mår dåligt.

Argt par 1 Hur många skilsmässor är lyckliga skilsmässor? Att det över huvud taget skulle existera lyckliga skilsmässor tror bloggaren är mer en fiktiv konstruktion. Det finns alltid förlorare och bittra ex.
OCH bitterheten slår hårt mot barnen. Gråtande flicka

Argt par 2 Visst, det kan vara bra att gå skilda vägar för barnens skull när mamma och pappa bara bråkar. Men att förstå att skilsmässan handlar om två vuxna som inte kan leva tillsammans längre är det viktiga! Där har barnen ingen skuld och ska heller inte behöva lida också efter skilsmässan.

Ilsken kvinna skriver på man En kvinna i Expressen tar ifrån pappor titeln ”Pappa”. Det är hårt! För hårt! När mamman ofta också har skuld i att föräldraskapet inte fungerar efter separationen!

Svartsjuk kvinna Kvinnor/mammor som inte kan acceptera att mannen/pappan numera inte ”tillhör henne” utan har ett eget, nytt liv.
Svartsjuka som svärtar ner även barnen!Arg kvinna 2
Arg kvinna med sms Kontroll av vad mannen/pappan håller på med, vilka han träffar och vad han gör i sitt nya liv. Svartsjuk kvinna bättre än detektiv
Svartsjuka som genererar osämja, avståndstagande och ännu värre – skitsnack om mannen/pappan inför de gemensamma barnen! Korkad ex text
Hela tiden skuldbeläggande av mannen/pappan – till exempel som nu – artikeln i Expressen som delas vilt av bittra, arga och svartsjuka kvinnor/mammor.

Svartsjuk kvinna text

Hur tror dessa kvinnor/mammor att deras beteende påverkar barnen? Mår barnen bättre? Får de en godare relation till sin far? Knappast!
Gråtande pojke Avståndet mellan pappa och barn blir större, relationen allt sämre och kanske först i en framtid när barnen börjar förstå – inse också mammans beteende – kan leda till att kontakten mellan pappa och barn blir bättre. Kanske även mamman skuldbeläggs då för en förlorad barndomstid med pappan.
Men då har många år gått. Mycken sorg passerat och många tårar runnit. Även hos pappan!

SÅ bra om svartsjuka, skilda kvinnor - text

Nej, det är inte ens fel när två träter! Alla kvinnor och mammor som genomgår en separation måste inse att nu är det ett nytt liv på egen hand som gäller. Ett liv utan mannen de tidigare haft vid sin sida. Bygga upp något nytt utan att hela tiden hänga på mannen. Bli självständiga – för sin egen skull självklart men allrahelst för barnen och deras uppväxt!
Sen behövs samarbete med mannen/pappan för barnens skull – inte motarbete! Att jämka, försöka, prova nya vägar – samarbeta! Eftersom ni skildes av en anledning – krävs det ansträngning för samarbete. Fixa det!
Barn vid grav Det finns faktiskt kvinnor/mammor som blir ensamma genom att mannen/pappan dör. Där barnen blir helt faderslösa. Dessa kvinnor klarar sig! Barnen också – och deras liv fylls nog med mer av fina, positiva bilder av mannen/pappan än hos de kvinnor/mammor som genomgår skilsmässa…

Som bilden lite längre upp säger: ”Att vara en bitter, svartsjuk, kontrollerande, tokig exfru är ute. Försök att bli en kärleksfull mamma till era barn istället.”

Det är närmast pinsamt hur osjälvständigt och beroende en del kvinnor beter sig. Gaska upp er! Ni klarar er lätt utan en man! Visa det nu och visa barnen! Sluta prata smörja om barnens pappa! Det leder inte till något gott alls. Glöm den f d mannen och börja leva! För er egen skull och er egen självkänsla men främst för barnen!

Pappa går från barn

 

011 - Kopia Bloggaren har själv varit med om en skilsmässa och vet att hennes egna känslor påverkade barnen även om hon försökte att agera objektivt. Vi är inte mer än människor! Men blir vi upplysta, tänker till och försöker lägga våra egna känslor åt sidan så gör vi barnen en stor tjänst och alla kommer att må så mycket bättre.

Så strunta i Sara Wigsén och hennes bitterhet och börja leva. För din egen skull och för era barns.

We can do it

Avslutningsvis lite bilder från det som symboliserar bloggarens nya liv! 🙂

025 Lite nyinköpt krimskrams. 026 Och så den där halskedjan som betyder så mycket… 027 Love! Life! Love life!
Kärlek! Liv! Älska livet! Hjärta

 

 

 

Tankar på Fars Dag

ARBOGA, Djurskydd, Föräldraskap, Kärlek, Lokalt, Sverige & Världen, Tankar och funderingar..., VIKTIGT! Inga Kommentarer »

009 Fars Dag 
En dag att hylla vår pappa – om vi har någon…Flaggan imorse från FB
– Klart alla har en pappa! Jo, det krävs en man för att göra ett barn men det betyder inte att alla barn har en pappa, en närvarande pappa. Inte pappa En pappa som finns där, som har funnits där – hela tiden. Som tar sitt ansvar som far. Som delar glädje och sorg, som stöttar, peppar, tröstar och kramar. Villkorslös kärlek.

Man går iväg Fäder kan försvinna spårlöst. Av olika anledningar. Gör så att barnen mister kontakten. Försvinnande fäder Så att pappor mister sina barn.

Det finns pappor ”på deltid” också – pappor som alltför sällan ser sina barn. Sällan pappa

Sen finns det vanliga pappor – sådana som vi vill ha. I love daddy Som finns där alltid.  Pappa Som firas just idag.

Sen finns det pappor från det förflutna. Bloggarens egen far  Pappa Göte 25 år – här 25 år, passfoto för första gången, på väg till Paris på skolresa. Några år senare blev han min pappa. En klok, underbar, älskad pappa som alltid fanns där för mig! Alltid – trodde jag… Pappa vinkar hej då augusti 2012
Idag kan jag inte längre krama min pappa…011 Buketten till far placeras i vas på kyrkogården. Jag tänder ett ljus i tacksamhet över min far.

Där ute på kyrkogården tänkte jag på livet och på döden. Tänkte på en sekvens ur en deckare på TV. tystvittne En steril obduktionssal. Hur vi automatiskt ”köper” filmer och serier med hanteringen av döda. Det slog mig att en dag är det jag som förvaras i ett bårhus… Obduktion Jag rös och tänkte på hur kort livet är. Hur viktigt det är att ta tillvara alla dagar.

Krama din pappa idag! Är han långt borta – ring honom!  Gammal pappa Tala om hur mycket han betyder för dig. För det kommer en dag då allt är försent…

Älska mer! Hata mindre. När jag åkte från kyrkogården spelade Spotify den här melodin med Beatles. All you need is love ”All you need is love” – allt du behöver är kärlek!
Så sant! Så mycket lättare livet blir om vi älskar mer och hatar mindre! Om vi glömmer oförrätter, slutar var bittra, går vidare och förlåter, kramar och älskar igen.

013

HÄR kan du lyssna på Beatles och ”All you need is love”. <3

Alla ni pappor – närvarande och frånvarande – tänk på dessa kloka ord: Nature makes you a father Love makes you a dad ”Nature makes you a father. Love makes you a dad”.

Det finns tid för förändring! Att ändra sig till det bättre. Att välja nya vägar – hitta rätt igen. Dont look back you are not going that way

Lite lättsamt också på slutet. Tidningen ”Grannliv” nummer 4 har utkommit. 002 Om man handlar på Lantmännen/Granngården kan man automatiskt få tidningen i sin brevlåda. Det här bjöds det på i detta nummer – bland annat. 006 Pyssel! 007 Och lite julstämning! Det är bara tre veckor kvar till första advent! 005

Och något jätteviktigt som gör att du självklart ska handla på Granngården!! 003 Så här säger bilden: ”Stöd djurskydd. För att fira en miljon medlemmar skänker Granngårdenbutikerna landet runt presentkort till lokala djurhem.”
Vidare i texten: ”Fram till årsskiftet kan du som kund själv bidra genom att välja att avrunda ditt kassabelopp uppåt till valfritt belopp. Insamlingen pågår för fullt och när detta skrivs är vi uppe i över 100 000 kronor.”

HÄR kan du läsa mer om insamlingen och lokalt är det ”Kattvännerna i Köping” som får bidraget!

Ha en fortsatt fin söndag. Tänk på pappa! Tänk på dina barn! Visa KÄRLEK!

019

 

 

 

Festlig helg – paus för bröllop!

Föräldraskap, Kärlek, Lokalt, Personligt!, Religion, Sverige & Världen Inga Kommentarer »

Cupid tecknad

BloggpausNu blir det en paushelg på grund av bröllop! 🙂 Gammaldags brudpar

Bloggaren far till Stockholm och Johannes kyrkaJohannesgatan 21! Johannes kyrka i Stockholm

Cupid    Robin igen     Pil genom hjärtaPetra   Cupid 2

                               Robin och Petra säger JA till varandra denna lördag!

 

Cupid baby

Brudpar på tårta 3    Brudpar på tårta 1     Brudpar på tårta 5    Brudpar på tårta 2    Brudpar på tårta 4

MASSOR AV GRATULATIONER TILL ROBIN OCH PETRA SOM BLIR HERR OCH FRU LINDSTRÖM IDAG! LYCKA TILL! ALL KÄRLEK TILL ER!

Bröllop

I bröllopsyran passar bloggaren på att visa ett foto på sin farmor Svea och farfar Bror. Bröllopet mellan makarna Wahlfeldt stod i Eskilstuna på 1920-talet. 005 Farfar Bror hette förresten också Valdemar och Valdemar har namnsdag idag. 🙂 Gratulerar!

Kärleksyrsliga vårhälsningar från bloggaren…

…som hon tedde sig en gång i tiden! 003

SKÅL!!

Skåla

Hjärtan på pilPremium Wordpress Themes by Natty WP. Web Hosting
Images by our golf tips desEXign.